LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 03-08-2005, 02:25 AM   #1
Manuel-H
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Singapore
Distribution: Slackware32/64, Ubuntu, Fedora, RHEL
Posts: 130

Rep: Reputation: 15
Partial System Breaks Down after upgrade to v10.1 (SOLVED)


** POST NOTE: Found the bug, my php.ini was buggy, replaced one with distribution works **

I was happily using Slackware v10.0 (kernel 2.4.26) with squirrelmail 1.4.3a for a while. When I upgrade to v10.1 (kernel v2.4.29) with squirrelmail 1.4.4, the error starts coming up.

I have searched the net and did not find any cases close to this.
I am not even sure where to start to look for.

Program: phpMyAdmin 2.6.0-pl3 (with mysql-4.0.23a)
ERROR: Missing parameter: Array

Program: SquirrelMail 1.4.4
ERROR : Could not complete request.
Query: SUBSCRIBE "Array"
Reason Given: SUBSCRIBE failed: Already subscribed to mailbox Array

Scenario: (besides the above error)
- Email works fine, SMTP and POP
- MySQL works fine, command line and via current web applications
- Apache Server/Website also works fine

Can some expert guide me where should I start to check?

Thanks in advance.

Last edited by Manuel-H; 03-08-2005 at 05:51 AM.
 
Old 03-09-2005, 05:32 PM   #2
Peacedog
Guru
 
Registered: Sep 2003
Location: Danville, VA
Distribution: Slackware, Windows, FreeBSD, OpenBSD, Mac OS X
Posts: 5,277

Rep: Reputation: 166Reputation: 166
I'm assuming this means your all sorted out.

Quote:
Partial System Breaks Down after upgrade to v10.1 (SOLVED) ( post #1)

** POST NOTE: Found the bug, my php.ini was buggy, replaced one with distribution works **
If not post back we'll try and help, if so, this post will take the thread off of the zero replies list.
good luck.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
upgrade breaks phpldapadmin gdsword Debian 2 11-04-2005 03:41 AM
ssh issues since upgrade to Slack v10 pH* Slackware 4 02-25-2005 02:22 PM
SuSE 9.1: partial sound loss after upgrade to KDE 3.3.2 darkmatter333 Suse/Novell 20 01-26-2005 05:14 AM
Partial upgrade with APT pinning (debian)? MaulingMonkey Linux - Software 1 01-21-2005 06:11 AM
XP behind SuSE 9.1 System - Partial Access bobkarschnia Linux - Networking 1 07-30-2004 12:38 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:31 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration