LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-13-2013, 02:18 PM   #1
HaroldWho
Member
 
Registered: Nov 2006
Location: southeastern PA
Distribution: Slackware
Posts: 128

Rep: Reputation: 22
OpenOffice 3.2.1 Checkboxes: Work under 13.1, not under 14


I'm using the same OO 3.2.1 under 14 as 13.1. My local openoffice.org config files are the same. And yet...those checkboxes, say under Paste Special, do not show a checkmark. A selection does exist, but it's not visible.

I suspect a font problem (duh) but I can't find what's missing.

Anyone else see this? Ideas?
 
Old 03-13-2013, 03:57 PM   #2
kikinovak
Senior Member
 
Registered: Jun 2011
Location: Montpezat (South France)
Distribution: ElementaryOS, Ubuntu LTS, Slackware
Posts: 1,549

Rep: Reputation: 721Reputation: 721Reputation: 721Reputation: 721Reputation: 721Reputation: 721Reputation: 721
Upgrade to 3.4.1. Here's the SlackBuild, which even does the downloading for you:

http://www.microlinux.fr/slackware/1...ld/openoffice/
 
Old 03-14-2013, 03:24 PM   #3
HaroldWho
Member
 
Registered: Nov 2006
Location: southeastern PA
Distribution: Slackware
Posts: 128

Original Poster
Rep: Reputation: 22
Quote:
Originally Posted by kikinovak View Post
Upgrade to 3.4.1. Here's the SlackBuild, which even does the downloading for you:

http://www.microlinux.fr/slackware/1...ld/openoffice/
Alas, that still doesn't address the basic problem: why should 3.2.1 work fine under Slack 13.1, yet the same 3.2.1 (copied via tar) not work under Slack 14? Right now I have no reason to think that an upgrade would solve the problem, but it may be worth a try. Thanks.
 
Old 03-14-2013, 05:58 PM   #4
kikinovak
Senior Member
 
Registered: Jun 2011
Location: Montpezat (South France)
Distribution: ElementaryOS, Ubuntu LTS, Slackware
Posts: 1,549

Rep: Reputation: 721Reputation: 721Reputation: 721Reputation: 721Reputation: 721Reputation: 721Reputation: 721
Honestly, I don't know. I only know that I'm using OO 3.4.1 on Slackware 14.0 on a daily basis, with no complaints.
 
Old 03-15-2013, 09:30 AM   #5
vyankey
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2003
Distribution: Slackware 13.37
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
When you upgraded to 14.0 did you remember to get Java and install it?
 
Old 03-18-2013, 02:42 PM   #6
HaroldWho
Member
 
Registered: Nov 2006
Location: southeastern PA
Distribution: Slackware
Posts: 128

Original Poster
Rep: Reputation: 22
Quote:
Originally Posted by vyankey View Post
When you upgraded to 14.0 did you remember to get Java and install it?
Nice thought; but gcc-java-4.7.1-i486-1 is installed. Still no joy.
 
Old 03-20-2013, 02:55 PM   #7
HaroldWho
Member
 
Registered: Nov 2006
Location: southeastern PA
Distribution: Slackware
Posts: 128

Original Poster
Rep: Reputation: 22
I took the trouble to look up "gcc-java," and learned that it wasn't what you meant. I used the SlackBuild for Oracle's jdk and installed it, but the problem persists. Guess I'll try kikinovak's suggestion and go to OO 3.4.1
 
Old 03-28-2013, 03:20 PM   #8
HaroldWho
Member
 
Registered: Nov 2006
Location: southeastern PA
Distribution: Slackware
Posts: 128

Original Poster
Rep: Reputation: 22
Installed OO 3.4.1 but still no visible checkboxes. Finally realized that the difference between my 13.1 install and my 14 install was the use of the proprietary Nvidia driver under 13.1. I stuck with the "nv" driver under 14 because it had 3D accel and worked with GoogleEarth.

Long story short, installed the latest Nvidia driver and bingo, checkboxes work now. What a slog. At least I got the new version of OO though :-)
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jquery and checkboxes suse_nerd Programming 9 11-28-2011 09:43 AM
checkboxes in php [on/off] ALInux Programming 1 11-09-2005 06:40 AM
Unsubscribe From [ ] (checkboxes) t3gah LQ Suggestions & Feedback 5 06-02-2005 12:12 PM
Checkboxes in the Subscribed Threads listing Bebo LQ Suggestions & Feedback 2 07-21-2004 09:30 AM
MySQL/PHP - checkboxes etc linuxfond Programming 2 05-07-2004 04:12 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration