LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-13-2003, 02:56 PM   #1
mustafa
Member
 
Registered: Feb 2003
Distribution: gentoo
Posts: 87

Rep: Reputation: 15
Nvidia GeForce Ti200


Im having problem with getting my grafics card get installed. Ihave downloaded the drivers for ite and installed it as instructed (make install on the to drivers GLX and kernel). And the some one said to me that I have to change in XF86Config file and enable GLX and rename the original kernel driver for nvidia from nv to nvidia, but when i do this and run startx it complains about GLX and nivida.
How do I make my new drivers work?
As in the subject line I have a Nvidia geforce ti200 card.
 
Old 02-13-2003, 04:08 PM   #2
Mara
Moderator
 
Registered: Feb 2002
Location: Grenoble
Distribution: Debian
Posts: 9,537

Rep: Reputation: 149Reputation: 149
Could you copy the error message? It may be thet you installed the wrong package (one of the two). Have you tried NVchooser?
 
Old 02-15-2003, 07:38 AM   #3
mustafa
Member
 
Registered: Feb 2003
Distribution: gentoo
Posts: 87

Original Poster
Rep: Reputation: 15
nvchooser

ok i will first try nv chooser then i come back
 
Old 02-15-2003, 02:18 PM   #4
Astro
Member
 
Registered: Jan 2003
Location: Ballston Lake, NY
Distribution: Slackware, Debian
Posts: 660

Rep: Reputation: 30
You did something wrong, it WILL work, it has never really failed anyone here on my floor when I installed theirs...and thats 13 Nvidia cards, so you have to be doing something wrong... NVCHooser isnt going to help either, we need the error message.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help editing xf86config for nvidia geforce mx440 after installing nvidia driver linguist Linux - Newbie 11 06-13-2006 06:31 AM
Laggy video on GeForce 3 Ti200 a bummer downfall Slackware 3 01-19-2005 07:43 AM
nVidia GeForce Ti200 OpenGL clb Linux - Software 5 09-07-2004 07:18 AM
Problem with nVidia, GF3 Ti200 and X (Mandrake 10.0) HaraldBluetooth Mandriva 3 08-08-2004 06:54 PM
installing GeForce 3 ti200 on Redhat 7.3 ujeni Linux - Hardware 0 08-22-2002 05:49 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:43 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration