LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-28-2006, 08:38 AM   #1
BSlack
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: Italy: 44 42' N - 12 11' E
Distribution: Slackware, what else?!!
Posts: 63

Rep: Reputation: 15
No more icons in amarok after upgrade to current


Hi all,
I've just upgraded my box to the current branch
and now amarok doesn't show icons anymore
(buttons, menu entries, etc..). It shows the KDE default
icon with a green question mark in place of all icons.

The icons are installed in /opt/kde/share/apps/amarok
just like the previous version and the permissions seem OK.

Someone with this problem?
 
Old 07-28-2006, 09:40 PM   #2
willysr
Senior Member
 
Registered: Jul 2004
Location: Jogja, Indonesia
Distribution: Slackware-Current
Posts: 2,617

Rep: Reputation: 444Reputation: 444Reputation: 444Reputation: 444Reputation: 444
nope, i had just upgraded my amaroK to 1.4.1 last night and no problem at all. The icons works just fine
 
Old 07-29-2006, 01:13 AM   #3
Wynd
Member
 
Registered: Jul 2001
Distribution: Slackware 12
Posts: 511

Rep: Reputation: 32
Try going to the Appearance tab in the settings and uncheck "Use custom icons".
 
Old 07-31-2006, 08:39 AM   #4
BSlack
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: Italy: 44 42' N - 12 11' E
Distribution: Slackware, what else?!!
Posts: 63

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Quote:
Originally Posted by Wynd
Try going to the Appearance tab in the settings and uncheck "Use custom icons".
oops, I didn't notice the "require restart"...
it's really time for vacation for me!!!

It works, thanks a lot!!!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
amarok starts when i click on my desktop icons chemdawg Mandriva 6 10-20-2005 02:07 PM
How to upgrade Amarok in Suse? TigerLinux Suse/Novell 6 10-18-2005 10:10 PM
KDE 3.4 upgrade in FC2 - kaffeine 0.6 and amarok _UnPrEdictAbLe_ Fedora 0 05-14-2005 03:05 PM
What first upgrade kernel or upgrade slack 10.0 to current Kelean Slackware 7 01-16-2005 07:54 PM
Missing icons in Gnome 2.6 After Upgrade to Current? Lucinda Slackware 4 05-29-2004 03:21 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:47 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration