LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-27-2012, 10:09 AM   #1
Laxman_prodigy
Member
 
Registered: Mar 2010
Location: New Delhi, India
Distribution: Slackware64 13.37
Posts: 104

Rep: Reputation: 0
No fonts(?) after installing Gnome 3.2 Slackbuild in 13.37


Hi.
Just installed Gnome Slackbuild as pointed out at their site. The install went fine, changed to Gnome with "xwmconfig", but their are no fonts. Only rectangular boxes all over the place...I am posting this through fluxbox...

What is screwed?
 
Old 01-27-2012, 11:45 AM   #2
solventnine
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2012
Posts: 2

Rep: Reputation: Disabled
I'm having the same problem. My assumption is that it's a recent update because I've been searching for the last half hour or so and not found anything else. FWIW, I have a clean Slackware 13.37 x64 install with a clean "simple install" of GSB.

Any help is very much appreciated!
 
Old 01-27-2012, 01:57 PM   #3
solventnine
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2012
Posts: 2

Rep: Reputation: Disabled
After lots more research (and similar problems with GNOME I found elsewhere), I rebooted the system. I ran
Code:
xfs restart
but as it only returned usage, I don't know whether that had any effect. It does work now, though.
 
Old 01-29-2012, 12:49 AM   #4
Laxman_prodigy
Member
 
Registered: Mar 2010
Location: New Delhi, India
Distribution: Slackware64 13.37
Posts: 104

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Hey, hi Solventine. I dunno how but it worked of itself when I restarted the system... Thanks man.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] My Slackware installation is 'laying on a slab' after installing the Gnome Slackbuild Robert.Thompson Slackware 13 03-19-2011 06:10 PM
Installing fonts in Gnome msuffern Linux - Newbie 1 02-14-2009 01:32 AM
LXer: GNOME SlackBuild GNOME 2.22.1 Released for Slackware 12.1 LXer Syndicated Linux News 0 05-13-2008 02:20 PM
Installing fonts in GNOME smiley_lauf Linux - Newbie 1 02-05-2006 08:55 AM
DISCUSSION: Installing TTF Fonts in GNOME UsualTuxpect LinuxAnswers Discussion 7 10-08-2005 10:46 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:57 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration