LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 02-10-2003, 05:39 AM   #1
em00guy
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2003
Posts: 27

Rep: Reputation: 15
nforce and slackware problems


When i try to run the nforce src rpm with "rpm --rebuild NVIDIA_nforce-1.0-0248.src.rpm" the process begins then gives me errors:

make[1]: *** [nvnet.o] Error 1
make[1] Leaving directory '/usr/src/rpm/BUILD/nforce/nvnet'
make: *** [nvnet_make] Error 2
error: bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.41436 (%build)

canany one tell me whats goin on. Thanx
 
Old 02-10-2003, 07:52 PM   #2
Texicle
Member
 
Registered: Oct 2002
Location: Northern Ontario, Canada
Distribution: Slackware 10.0
Posts: 789

Rep: Reputation: 30
Since you're in Slackware, you're going to have a difficult time working with RPMs. You should try converting your RPM to a slackpack (.tgz):

rpm2tgz NVIDIA_nforce-1.0-0248.src.rpm #assuming this is the correct file name.

Then, cd to /usr/src/linux and type pkgtool. From there, you can install the package using Slack's package tool. You can specify the path to the directory where the file was downloaded. Follow the instructions, and smile as it does the work for you.

EDIT: Oh yeah, you should probably be root while doing this.
 
Old 02-10-2003, 08:47 PM   #3
em00guy
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2003
Posts: 27

Original Poster
Rep: Reputation: 15
thanks i'll give that a try.
 
Old 02-11-2003, 06:05 PM   #4
Astro
Member
 
Registered: Jan 2003
Location: Ballston Lake, NY
Distribution: Slackware, Debian
Posts: 660

Rep: Reputation: 30
all I have to say is ick.....rpm
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
slackware 10 and nforce lhiggins Slackware 11 10-17-2004 06:32 AM
slackware 10 and nforce lhiggins Linux - Newbie 3 09-14-2004 01:38 PM
Anyone With Slackware 9.1, nForce 2, and an ATI Card Come Here AFI_Flame Slackware 7 05-19-2004 12:53 AM
Nforce + SlackWare Will256 Linux - Newbie 3 02-09-2004 08:12 PM
slackware and nforce(i810) audio kickblake Slackware 4 10-14-2002 01:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:56 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration