LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 09-17-2004, 06:59 PM   #1
eosophobia
Member
 
Registered: Aug 2003
Posts: 46

Rep: Reputation: 15
Newbie: Can't get sound to work for SBlive


I have an external SBlive Mp3+ and can't get sound to work.. help?
 
Old 09-17-2004, 07:16 PM   #2
kodon
Member
 
Registered: Jul 2004
Location: [jax][fl][usa]
Distribution: Slackware64-current
Posts: 796

Rep: Reputation: 31
is it plugged in?
did you compile your own kernel?
is sound support enabled?
do you have alsa?
did you run alsaconf?
did you search the forum?
etc...
 
Old 09-17-2004, 07:17 PM   #3
eosophobia
Member
 
Registered: Aug 2003
Posts: 46

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Yes.. it's plugged in =p

No I don't have my own kernel

Yes I ran Alsa Conf (so yes I have alsa) but it didn't detect it


How would I check on the sound support thing?
 
Old 09-17-2004, 07:36 PM   #4
kodon
Member
 
Registered: Jul 2004
Location: [jax][fl][usa]
Distribution: Slackware64-current
Posts: 796

Rep: Reputation: 31
a search produced this how-to for another distro
http://foolish.fedorausers.org/usbsound/index.html
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound SBlive 7.1 micder Slackware 6 07-31-2005 12:21 PM
SBLive 5.1, rear speakers don't work TazG Linux - Hardware 4 03-04-2005 08:23 PM
newbie, running 10.0, can't get modem, sound, cdrw, dvd, or printer to work scummins Mandriva 5 04-27-2004 01:46 AM
SBLive 5.1 In Gentoo - tried to setup ALSA now KDE Sound doesn't even work kierl Linux - Hardware 13 04-21-2004 03:36 AM
Trouble getting SPDIF to work in m SBLive! slovin Linux - Hardware 5 01-31-2004 02:52 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:31 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration