LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 12-18-2003, 08:27 PM   #16
Posty
Member
 
Registered: Oct 2003
Distribution: Slackware
Posts: 62

Original Poster
Rep: Reputation: 15

You will have to check and see if you installed a bootloader of some sort I guess. I don't know anything about SuSE. I'm sorry I can't help you out.

Is there anyone who can clear this up for us please?
 
Old 12-19-2003, 08:44 AM   #17
kadaver
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: Beautiful Northern-sweden (Luleň)
Posts: 90

Rep: Reputation: 15
I'm glad it worked for someone =)
As for disabling agpgart. If you don't want to recompile the kernel to exclude agpgart support just add this line to your /etc/lilo.conf (assuming you are using lilo):

'append=agpgart=no'

This line should go just above the 'read-only' line in your boot configuration, without the quotes of course.
Save the file and reinstall lilo:

'/sbin/lilo'
or just
'lilo'

again without the quotes! cheers!
 
Old 12-19-2003, 09:01 AM   #18
Posty
Member
 
Registered: Oct 2003
Distribution: Slackware
Posts: 62

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Couldn't I just tell it "apggart=no" at boot time when LILO asks what to boot?
 
Old 12-20-2003, 08:57 AM   #19
kadaver
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: Beautiful Northern-sweden (Luleň)
Posts: 90

Rep: Reputation: 15
Of course you can, but instead of typing it you could do as i suggested and put it into the lilo.conf file and you won't have to type 'agpgart=no' every time you boot.
 
Old 12-25-2003, 07:35 PM   #20
spuzzzzzzz
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Australia
Distribution: Gentoo
Posts: 465

Rep: Reputation: 30
its been a while since I installed the NVIDIA drivers, but I seem to recall that the NVIDIA docs recommended commenting out the "load glx" line in the config file. Or maybe the docs told you to insert the line - i don't remember. But it might be worth checking it out anyway
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Input locks up with nvidia module javamdk Slackware 3 03-24-2005 01:30 PM
Radeon driver locks up my PC foxy123 Linux - Hardware 0 03-12-2005 04:13 AM
Trouble with new nVidia driver installation...no nvidia logo and KDE no start up mdb Linux - Software 8 08-18-2004 10:45 AM
nvidia fx5600 loads vesa driver instead of nvidia driver saburo62 Linux - Hardware 3 05-04-2004 04:59 PM
kernel 2.6.3--bk8 and NVIDIA-Linux-x86-1.0-5336 video driver from Nvidia zdenkod Linux - Hardware 2 03-09-2004 06:38 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:41 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration