LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 09-13-2011, 01:41 PM   #1
rm%rf
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2009
Distribution: Slackware 13
Posts: 17

Rep: Reputation: 0
Network disconnecting blues


Hi All

Any ideas as to why I am getting the following error from the wireless device.

wlan0: authenticate with 00:19:70:05:fc:17 (try 1)
wlan0: authenticated
wlan0: associate with 00:19:70:05:fc:17 (try 1)
wlan0: RX AssocResp from 00:19:70:05:fc:17 (capab=0x401 status=0 aid=1)
wlan0: associated
r8169 0000:04:00.0: eth0: link down
ieee80211 phy0: wlan0: No probe response from AP 00:19:70:05:fc:17 after 500ms, disconnecting.
cfg80211: Calling CRDA to update world regulatory domain
cfg80211: World regulatory domain updated:
cfg80211: (start_freq - end_freq @ bandwidth), (max_antenna_gain, max_eirp)
cfg80211: (2402000 KHz - 2472000 KHz @ 40000 KHz), (300 mBi, 2000 mBm)
cfg80211: (2457000 KHz - 2482000 KHz @ 20000 KHz), (300 mBi, 2000 mBm)
cfg80211: (2474000 KHz - 2494000 KHz @ 20000 KHz), (300 mBi, 2000 mBm)
cfg80211: (5170000 KHz - 5250000 KHz @ 40000 KHz), (300 mBi, 2000 mBm)
cfg80211: (5735000 KHz - 5835000 KHz @ 40000 KHz), (300 mBi, 2000 mBm)


Any info would be of help.

Thanx
 
Old 09-13-2011, 03:03 PM   #2
corp769
Guru
 
Registered: Apr 2005
Posts: 5,814

Rep: Reputation: 1001Reputation: 1001Reputation: 1001Reputation: 1001Reputation: 1001Reputation: 1001Reputation: 1001Reputation: 1001
Hello,

What kind of device do you have? Run the following command and post the output for me, thanks!
Code:
lspci
Cheers,

Josh
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wicd 1.7.0 keeps disconnecting from network ewsmith Linux - Wireless Networking 2 02-08-2011 02:25 PM
samba CIFS umount hangs if disconnecting network Benanzo Linux - Networking 3 04-13-2007 09:30 AM
Wireless network keeps disconnecting on Intel(R) Pro/wireless 2200bg network card gregh Linux - Wireless Networking 1 09-16-2006 07:57 PM
Samba disconnecting Network Shares shawnbishop Linux - Software 3 08-24-2006 08:06 AM
Mandrake 10 X11 using xdmcp over network disconnecting brownb2 Linux - Software 2 03-29-2004 03:15 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:53 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration