LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-07-2003, 03:21 PM   #1
xiojqwnko
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: usa
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 32

Rep: Reputation: 15
Need help with nvnet nvaudio


Im runnin Slack 9.1
Ive installed Nvidia Nforce drivers and Ati fglrx drivers. At boot I get"
modprobe: modprobe: Couldnt locate module nvnet.o
modprobe: modprobe: Couldnt locate module nvaudio.o

I need to know what config to change to get ethernet goin. Im not too worried about the audio since its intel based and so is the kernel driver which works fine. I would like to remove that modprobe from the boot.

Any help would be apprediated. Thx
 
Old 12-08-2003, 04:10 AM   #2
pitiless
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Location: Hungary
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
For nvnet:

Edit /etc/modules.conf:

alias eth0 nvnet


For nvaudio:

Use alsa instead of nvaudio module. I use alsa-1.0.0rc1 and it works fine.
 
Old 12-08-2003, 11:30 AM   #3
xiojqwnko
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: usa
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 32

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I have sound and net now. I would like to remove them from the boot modprobe. Could someone tell me how?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nvaudio problems in Slack 9.1 FlatZ28 Slackware 5 01-12-2004 05:17 AM
i810_audio.. not nvaudio? MizuChi Linux - Newbie 4 12-16-2003 09:18 PM
modprobe: modprobe: Couldn't locate module nvnet.o/nvaudio.o xiojqwnko Linux - Newbie 2 12-08-2003 05:41 PM
nForce2 nvaudio and Slackware 9 KillerFry Slackware 6 09-30-2003 02:16 AM
nvaudio not working right mindcry Linux - Software 1 09-15-2003 05:07 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:31 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration