LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-19-2010, 09:42 AM   #16
Barnaby
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2010
Posts: 10

Original Poster
Rep: Reputation: 0

I'll post my working rc.inet1.conf in a few, but something I did find odd is that I'm trying this while I'm at work, and we have a WAP here, that's secured with WPA2. I can connect to that no problem. There's just something that WICD is not configuring properly to connect to the WEP enabled, adhoc network I need to.

Frustrating for sure.
 
Old 03-20-2010, 08:13 AM   #17
Barnaby
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2010
Posts: 10

Original Poster
Rep: Reputation: 0
ugh..

Ok, so I thought I might as well give my default slack 13 install an upgrade, by running slackpkg upgrade-all.. so, it did it, then of course the box failed to boot, since it would seem the new kernel decided to classify my ide controller as a scsi one. so, little lilo update, and I'm back in business.

I went ahead and let the installer put in new config files, except for ones that I know I have edited (rc.inet1.conf, dhcpd.conf, etc)

Now it would seem slack is not detecting my wireless card at all. I can see it if I do a lspci, it sees my network card, Network Controller: RaLink RT2561/RT61 802.11g PCI, but it does not appear that udev is installing it as an interface..

there is nothing but my wired nics in 70-persistent-net.rules.. there was, but I tried removing this file, so that udev would recreate it..

Any ideas?
 
  


Reply

Tags
slackware, wicd


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Do I need rc.inet[d,1,2], rc.pcmcia, & rc.wireless at boot if I use wicd w/wireless? agi93 Slackware 6 01-03-2010 08:07 AM
WICD tray icon says not connected, WICD manager says conneted to wired network?!?! intheshadows Linux - Newbie 1 12-24-2009 01:15 PM
[SOLVED] Atheros Wireless and WICD tronayne Slackware 8 12-24-2009 10:01 AM
cannot get wicd and ndiswrapper to work together, kylefrikkentoth Linux - Newbie 2 10-04-2009 01:03 PM
Wicd / wireless can't get IP address Innervision Slackware 23 06-05-2009 12:29 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:45 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration