LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 05-07-2013, 04:42 AM   #1
lihongwu
LDteam
 
Registered: Apr 2012
Distribution: Slackware
Posts: 41

Rep: Reputation: 2
Mouse pointer doesn't move before clicking


It seems the external mouse enters powersaving mode and doesn't work before clicking it.
This is what I saw in dmesg

Quote:
[ 174.080949] ehci-pci 0000:00:1a.0: setting latency timer to 64
[ 259.752161] ehci-pci 0000:00:1d.0: setting latency timer to 64
[ 259.763184] ehci-pci 0000:00:1a.0: setting latency timer to 64
[ 289.166142] ehci-pci 0000:00:1d.0: setting latency timer to 64
[ 289.177112] ehci-pci 0000:00:1a.0: setting latency timer to 64
[ 367.622564] ehci-pci 0000:00:1d.0: setting latency timer to 64
[ 367.633572] ehci-pci 0000:00:1a.0: setting latency timer to 64
[ 387.018510] ehci-pci 0000:00:1d.0: setting latency timer to 64
[ 387.029506] ehci-pci 0000:00:1a.0: setting latency timer to 64
[ 497.285833] ehci-pci 0000:00:1a.0: setting latency timer to 64
[ 556.217556] ehci-pci 0000:00:1d.0: setting latency timer to 64
[ 556.228523] ehci-pci 0000:00:1a.0: setting latency timer to 64

The touchpad always works though.

This is really annoying. Would some on help me with it, please? Thanks.


Updated: I uninstalled the laptop-mode-tools and everything has come back to normal again.

Last edited by lihongwu; 05-07-2013 at 06:02 AM.
 
Old 05-07-2013, 01:59 PM   #2
onebuck
Moderator
 
Registered: Jan 2005
Location: Midwest USA, Central Illinois
Distribution: SlackwareŽ
Posts: 11,450
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 1505Reputation: 1505Reputation: 1505Reputation: 1505Reputation: 1505Reputation: 1505Reputation: 1505Reputation: 1505Reputation: 1505Reputation: 1505Reputation: 1505
Moderator Response

Instead of editing your OP to show solution, please post with the solution.
 
Old 05-07-2013, 09:14 PM   #3
lihongwu
LDteam
 
Registered: Apr 2012
Distribution: Slackware
Posts: 41

Original Poster
Rep: Reputation: 2
Updated: I uninstalled the laptop-mode-tools and everything has come back to normal again. Problem solved.

Last edited by lihongwu; 05-07-2013 at 09:16 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DSL on Dell Laptop:mouse and touchpad not working same time bongski55 DamnSmallLinux 4 11-19-2007 11:30 AM
Can't configure laptop external mouse jstars Linux - Hardware 2 02-01-2007 11:52 PM
Disabling Laptop Touch Pad while External Mouse is available... HiIamBill Linux - Hardware 1 07-24-2006 12:31 PM
cannot add external ps/2 mouse to my laptop edemark Suse/Novell 9 01-16-2006 09:32 AM
How can I get an external mouse working on my laptop with SUSE 9.3? michaels70 Linux - Laptop and Netbook 1 05-12-2005 04:03 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:32 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration