LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-26-2002, 02:49 PM   #1
whaase
Member
 
Registered: Aug 2002
Location: Calgary, Alberta, Canada
Distribution: Ubuntu Server, Ubuntu Desktop
Posts: 128

Rep: Reputation: 15
Mouse in Slack8.1


Ok, I managed to install and get running Slackware 8.1. My mouse works in shell (Runlevel 3). When I boot into X it disapears.. How can I figure out how to get it working? It's just a standard mouse -- no USB.

Thanks, Walter
 
Old 10-26-2002, 03:16 PM   #2
bynaar
Member
 
Registered: Jul 2002
Posts: 141

Rep: Reputation: 15
Have you configured the X-server ?
Is the desktop starting up ?

In my own case , running the X configure tool didn't give my the proper settings for my Microsoft wheelmouse.

After running the x configure tool , I had to manually edit the config file for the X-server.
 
Old 10-26-2002, 03:20 PM   #3
whaase
Member
 
Registered: Aug 2002
Location: Calgary, Alberta, Canada
Distribution: Ubuntu Server, Ubuntu Desktop
Posts: 128

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Actually, after I installed Slack. I logged in and typed startx. I get loged into KDE, I see the mouse pointer for a second. As soon as I move it, it dissapears. I tried running mouseconfig and I tried different settings, but nothing seems to get it working in X.

Walter.
 
Old 10-26-2002, 03:32 PM   #4
whaase
Member
 
Registered: Aug 2002
Location: Calgary, Alberta, Canada
Distribution: Ubuntu Server, Ubuntu Desktop
Posts: 128

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Ok, I got it. I went into the XF86Config and changed the protocol to "Microsoft". Now it works. What happened to the 'setup' command? Is it not part of Slackware?

Walter.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mouse acceleration in slack8.1 too low rkrishna Slackware 3 06-14-2005 09:46 AM
Rio600 in Slack8.1 jymbo Slackware 2 01-02-2003 03:32 PM
soundblasterLive 5.1 and slack8.1 ? mythology Slackware 1 12-08-2002 10:17 PM
Slack8 and mouse won't mix rayflynn Linux - Software 1 02-17-2002 09:58 PM
Slack8 questions braincandy99 Linux - Newbie 4 12-17-2001 03:51 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:38 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration