LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-17-2004, 03:46 PM   #1
spade
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2004
Posts: 14

Rep: Reputation: 0
lilo wont boot windows?


I have slack installed on my primary harddrive which is hda and windows xp on my second HD which is hdb. Slack boots up prefectyl. When I choose Windows, Lilo just says, boot windows and thats it. Windows isnt for me and its annoying going to the bios switching off my primary HD just my relatives use windows.

# LILO configuration file
# generated by 'liloconfig'
#
# Start LILO global section
boot = /dev/hda
#compact # faster, but won't work on all systems.
prompt
timeout = 50
# Normal VGA console
vga = normal
# VESA framebuffer console @ 1024x768x64k
# vga=791
# VESA framebuffer console @ 1024x768x32k
# vga=790
# VESA framebuffer console @ 1024x768x256
# vga=773
# VESA framebuffer console @ 800x600x64k
# vga=788
# VESA framebuffer console @ 800x600x32k
# vga=787
# VESA framebuffer console @ 800x600x256
# vga=771
# VESA framebuffer console @ 640x480x64k
# vga=785
# VESA framebuffer console @ 640x480x32k
# vga=784
# VESA framebuffer console @ 640x480x256
# vga=769
# ramdisk = 0 # paranoia setting
# End LILO global section
# DOS bootable partition config begins
other = /dev/hdb1
label = windows
# map-drive = 0x80
# to = 0x81
# map-drive = 0x81
# to = 0x80
table = /dev/hdb
# DOS bootable partition config ends
# Linux bootable partition config begins
image = /vmlinuz
root = /dev/hda1
label = Linux
read-only # Non-UMSDOS filesystems should be mounted read-only for checking
# Linux bootable partition config ends


Any ideas? Lilo is on my MBR in case that helps out a bit
 
Old 03-17-2004, 03:53 PM   #2
bnice
Member
 
Registered: Feb 2004
Location: Sacramento, CA
Distribution: Slack 9.1, slackware-current
Posts: 284

Rep: Reputation: 30
try uncommenting the following two lines.

# map-drive = 0x81
# to = 0x80

this will make windows think it's on the first hd
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
windows wont load from lilo (did before) petezilla Linux - Newbie 7 01-06-2006 01:24 AM
LILO wont detect windows partition InfidelLewis Slackware 7 04-29-2005 02:29 PM
Need dual boot help...LILO..Winxp wont boot Scrag Linux - Hardware 2 09-01-2004 12:26 AM
lilo boot screen wont show windows to boot into!! please help Fear58 Linux - General 3 07-10-2004 09:55 PM
lilo wont boot winxp razey Linux - Software 6 12-06-2001 08:09 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:30 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration