LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-17-2011, 08:44 AM   #1
tallship
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: On the Beaches of Super Sunny Southern San Clemente, California USA
Distribution: Slackware - duh!
Posts: 520
Blog Entries: 3

Rep: Reputation: 112Reputation: 112
Exclamation Libevent errors w/tmux on Slackware64 -current


I haven't actually had a chance to build a 13.37 Slack64 machine yet (shame on me), but I've seen a couple of references to the following or similar errors wrt Libevent 2.0.x

I didn't get these before, but then again on 13.1 I'm running libevent 1.4.13

Code:
[warn] event_del: event has no event_base set.
I haven't had any serious problems yet, but I don't want to have several sessions and this blow up on me, so I'm thinking maybe just use screen or ask here if this is anything critical I need to worry about, and if so, might I just consider uninstalling the package and using the 1.x.x version of libevent instead?

Thanks
 
Old 06-17-2011, 09:28 AM   #2
sahko
Senior Member
 
Registered: Sep 2008
Distribution: Slackware
Posts: 1,041

Rep: Reputation: Disabled
Where do you get those? In the terminal? I dont.
Its been working flawlessly here with tmux 1.4 and libevent 2.0.12
 
Old 06-17-2011, 10:46 PM   #3
tallship
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: On the Beaches of Super Sunny Southern San Clemente, California USA
Distribution: Slackware - duh!
Posts: 520
Blog Entries: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 112Reputation: 112
Yes, in the terminal. On more than one machine.

Okay Sahko....

I showed you mine now you show me yours

I gather you're not getting these errors in Slackware64 -current, but what about the other questions I had about this?

I just did a Slackware64 13.37 install earlier and it's giving me md5sum errors w/apr, apr-utils, and httpd when I try to slackpkg upgrade-all.

So there's some network issues going on where those machines are, for starters.

Crap.
 
Old 06-18-2011, 02:16 AM   #4
sahko
Senior Member
 
Registered: Sep 2008
Distribution: Slackware
Posts: 1,041

Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by tallship View Post
Yes, in the terminal. On more than one machine.

Okay Sahko....

I showed you mine now you show me yours

I gather you're not getting these errors in Slackware64 -current, but what about the other questions I had about this?
I didnt notice any other questions.
Are you by any chance using tmux 1.3 and *not* 1.4? The version in slackbuilds.org is outdated and 1.4 should work fine with libevent-2.x.
 
Old 06-19-2011, 12:55 AM   #5
tallship
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: On the Beaches of Super Sunny Southern San Clemente, California USA
Distribution: Slackware - duh!
Posts: 520
Blog Entries: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 112Reputation: 112
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by sahko View Post
The version in slackbuilds.org is outdated and 1.4 should work fine with libevent-2.x.
Bingo!

Thanks for pointing that out to me Sahko I built and upgraded to 1.4 and all is better now.

Kindest regards,
 
Old 06-19-2011, 03:53 AM   #6
sahko
Senior Member
 
Registered: Sep 2008
Distribution: Slackware
Posts: 1,041

Rep: Reputation: Disabled
Glad it works. You could mark the thread as solved.
 
  


Reply

Tags
13.37, libevent, libevent 2, slackware64, tmux


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Akonadi errors on Slackware64 current BoydRice Slackware 10 05-02-2011 08:18 AM
upgrading slackware64 13.1 multilib to slackware64 -current multilib Cultist Slackware 4 03-12-2011 09:04 AM
Making rhythmbox work in Slackware64 13.1 -current: errors .. (helper script missing) GrapefruiTgirl Slackware 8 08-09-2010 05:08 AM
Updating from Slackware64-current to Slackware64 13. glore2002 Slackware 4 08-28-2009 06:50 PM
Slackware64-current on a second HD. glore2002 Slackware 7 08-23-2009 11:38 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:29 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration