LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 08-06-2009, 09:50 PM   #1
matteovinci
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2009
Location: Perth WA Australia
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Question isa pcic probe & udevtrigger retry fail


Good Morning,

Running Slax Linux 6.0

Everything works fine except it takes an inconvenient amount of time to get to login prompt, as it is bombarded with the below:

ISA PCIC Probe Not Found (repeated many times over)

then when it finally is almost done

/sbin/udevtrigger retry failed

then it waits for a little bit & then gets to the login screen

i read about ISA PCIC being related to PCMCIA cards, of which none are installed, so i tried the below:

chmod -x /etc/rc.d/rc.pcmcia

That hasn't fixed it

Any further assistance/suggestion would be appreciated, as it is an annoying nuisance
 
Old 08-07-2009, 01:30 AM   #2
willysr
Senior Member
 
Registered: Jul 2004
Location: Jogja, Indonesia
Distribution: Slackware-Current
Posts: 2,568

Rep: Reputation: 426Reputation: 426Reputation: 426Reputation: 426Reputation: 426
I think you posted on a wrong category
this is Slackware, not Slax
 
Old 08-07-2009, 04:49 AM   #3
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Lubuntu
Posts: 19,176
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 430Reputation: 430Reputation: 430Reputation: 430Reputation: 430
As Slax is based off Slackware and there isn't a dedicated forum, this is probably the best place for the thread.
 
Old 08-07-2009, 04:55 AM   #4
unSpawn
Moderator
 
Registered: May 2001
Posts: 27,367
Blog Entries: 54

Rep: Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866
Quote:
Originally Posted by willysr View Post
I think you posted on a wrong category
this is Slackware, not Slax
Also by posting your remark you have taken away this threads 0-reply status. Next time best keep just reporting the issue if unsure, OK?
 
Old 08-07-2009, 04:57 AM   #5
unSpawn
Moderator
 
Registered: May 2001
Posts: 27,367
Blog Entries: 54

Rep: Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866Reputation: 2866
@matteovinci: maybe first see if adding any boot parameters work?
 
  


Reply

Tags
isa, slax


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slack boot stops at /sbin/udevtrigger --retry-failed saivin Slackware 3 06-15-2009 01:33 AM
boot hangs at udevtrigger retry-failed after attempt to set up wireless Greenfuse Slackware 3 06-23-2008 07:51 AM
udevtrigger --retry-failed takes ages on boot Chaves Slackware 0 05-28-2008 08:26 AM
dmesg repeats "Intel ISA PCIC probe: not found." slacard Slackware 17 05-08-2007 04:13 PM
dmesg showing "Intel ISA PCIC probe: not found." error riodeuno Slackware 2 02-09-2007 06:51 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:27 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration