LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-15-2006, 02:36 PM   #1
rott44
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2006
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Installing 11.0 on IBM Xseries 346-Problem seeing hard drives


I have an IBM X-Series 346 server with scsi hard drives, when I boot 11.0 I have tried multiple kernels and I dont think 11.0 is seeing my hard drives. I need to setup my partitions but when I run cfdisk it is only seeing the cd rom.

Any help would be great.
 
Old 12-15-2006, 06:55 PM   #2
rott44
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2006
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I got it! I used the 2.6 kernel and seems to be working fine..
 
Old 12-15-2006, 08:04 PM   #3
H_TeXMeX_H
Guru
 
Registered: Oct 2005
Location: $RANDOM
Distribution: slackware64
Posts: 12,928
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269
Yes, this is why I highly recommend the 2.6 kernel if it won't detect you HDD.

Same thing happened to me, and the 2.6 kernel was the only one that worked
 
Old 12-19-2006, 12:28 PM   #4
rott44
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2006
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I got the os installed but I am getting an error that named will not start, gives an error about capset I have tried /sbin/modprobe capability and that also gives an error. Any suggestions. This is the one service that I have to have. Any help would be great.
 
Old 12-30-2006, 01:25 AM   #5
binish
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2006
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
hi
i have installed fedora in ibm x-series 346
but it's not booting and showing error i9990301
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing Red Hat 9 in xseries 346 malonsos Linux - Software 3 12-02-2005 12:03 PM
SLES install on IBM xSeries bwysocki Suse/Novell 2 06-27-2005 04:03 AM
redhat AS 2.1 on IBM xseries 346 bhagat2000 Linux - Software 0 03-25-2005 07:20 AM
IBM xSeries 235 nbjayme Debian 1 02-25-2004 09:54 AM
9.0 and 9.1 and IBM xSeries VeKTeReX Slackware 1 10-01-2003 04:43 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:22 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration