LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   HP Printer not working properly after last -current (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/hp-printer-not-working-properly-after-last-current-4175413550/)

cesarion76 06-26-2012 06:47 PM

HP Printer not working properly after last -current
 
My HP F2050 its not working right after upgrading to the last batch updates in current. I'm running x86_64 multilib current alienbob KDE 4.8.4

The printer is detected and configured in cups.
But hp admin isn't showing in my tray any more. When running hp-toolbox in console get this:

Code:

~$ hp-toolbox

HP Linux Imaging and Printing System (ver. 3.12.6)
HP Device Manager ver. 15.0

Copyright (c) 2001-14 Hewlett-Packard Development Company, LP
This software comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY.
This is free software, and you are welcome to distribute it
under certain conditions. See COPYING file for more details.

warning: Qt/PyQt 4 initialization failed.
error: hp-toolbox requires GUI support. Exiting.

until yesterday, before the update, worked just fine

Any clue?

cwizardone 06-26-2012 07:33 PM

Have you installed today's updates and rebuilds?

cesarion76 06-26-2012 08:34 PM

Quote:

Originally Posted by cwizardone (Post 4712873)
Have you installed today's updates and rebuilds?

Just noticed a few minutes ago the updates. I'll check them right now.

cesarion76 06-27-2012 09:19 AM

Finally upgraded to latest changes and get back the printer manager.
But same problem, prints only half test page and ask for another page to print the second half of the test page.
With a text document it jumps to center page and print only half. Checked the config, page size, orientation and its all good.

Could it be the driver in hplip? or cups problem?

afreitascs 06-27-2012 08:51 PM

Quote:

Originally Posted by cesarion76 (Post 4713339)

With a text document it jumps to center page and print only half. Checked the config, page size, orientation and its all good.

Is the same here! :(

mine is a deskjet 680C, but previously worked well!

afreitascs 06-28-2012 02:08 PM

provide an idea there, please ...
my printer is detected and all, but in print, does not come out properly ...

:confused:

cesarion76 06-28-2012 10:17 PM

After the last updates its working again. Aparently the problem was in the ghostscript package. This is solved :)

afreitascs 06-28-2012 10:49 PM

Quote:

Originally Posted by afreitascs (Post 4714359)
provide an idea there, please ...
my printer is detected and all, but in print, does not come out properly ...

:confused:

Solved here too! :)


All times are GMT -5. The time now is 03:24 AM.