LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   Help with Slackware not detecting Atheros AR5005G wireless adapter (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/help-with-slackware-not-detecting-atheros-ar5005g-wireless-adapter-510942/)

TonyJephson 12-15-2006 11:27 PM

Help with Slackware not detecting Atheros AR5005G wireless adapter
 
Any help with getting this to work for me would be muchly appreciated...My apologies in advance if I'm asking a question which has already been answered...

Whenever I try to auto detect the card using kwifi, it comes up as no card detected

Thanks again

Tony

uglydot 12-15-2006 11:49 PM

Do you have wireless networking enabled in the kernel?

TonyJephson 12-15-2006 11:59 PM

Thanks for the reply ugly dot :)

No, I dont believe i have it enable in the kernel...I'm flying blind a bit with Slackware as I didnt buy it commercially and the book online is tough going if you're new to Linux as I am...

Any help you could provide or point me to that shows step by step how to set it up would really be appreciated...

thanks again heaps

Tony

chrisg631 12-16-2006 02:08 AM

http://madwifi.org/wiki/UserDocs/Distro/Slackware

ipsen 12-16-2006 05:27 AM

And make sure you don't miss http://madwifi.org/wiki/Requirements ;-)

TonyJephson 12-16-2006 06:16 PM

wow :)

you guys are great....thanks so much for pointing me in the right direction, I'm sure I can get it up and running with the info you've pointed me to

thanks again guys :)

Busch 12-23-2006 08:37 AM

Yes thank you from me as well. I had the same problem and that website helped me solve it :)


All times are GMT -5. The time now is 03:43 AM.