LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-01-2006, 03:05 AM   #1
kcals
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2006
Distribution: Slackware 2.6.13
Posts: 19

Rep: Reputation: 0
Fresh install sendmail problems


Hello everyone.
I am always encounter the same problem when I reinstall Slackware.
Sendmail wont receive emails back.It could send emails but when I reply to them or if I send new ones to a user in my box sendmail wont pick them up.
I know there is a solution out there to fix this but I am stupid enough to not document it so I run always to same dead end.
I get this error in in maillog:


Jun 1 00:04:57 robotron sm-mta[4142]: k5174vZ0004140: to=<atrant@robotblues.net>, ctladdr=<atrant@robotron> (1000/100), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=esmtp, pri=120415, relay=mail.robotblues.net. [myipaddress], dsn=4.0.0, stat=Deferred: Connection refused by mail.robotblues.net.

Please help
 
Old 06-01-2006, 03:31 PM   #2
kcals
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2006
Distribution: Slackware 2.6.13
Posts: 19

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Nevermind I fixed the problem.The trouble is in the hosts file.It justs appends the hostname before the domain name, so if you take host name off then it works just fine.
 
  


Reply

Tags
sendmail


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fresh 9.2 DL Edition Install - Problems! tripp Mandriva 3 03-19-2005 01:42 AM
[GENTOO] fresh install, two nasty problems giro83 Linux - General 2 09-03-2004 01:59 AM
Problems with fresh install of Mandrake beejayzed Linux - Newbie 0 01-29-2004 05:16 AM
Mandrake 9.1 fresh install, KDE problems? cakeman Linux - Newbie 1 09-29-2003 12:33 AM
problems with a fresh Gentoo 1.2 install Gentooer Linux - General 1 12-16-2002 11:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:04 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration