LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-05-2012, 05:07 AM   #1
zux
Member
 
Registered: Jul 2006
Location: latvia
Distribution: slackware
Posts: 127

Rep: Reputation: 16
flash video - audio out of sync


Hi, this problem has been there for some time, but there is a big chance it is not slackware related. It all started at some moment when following slackware-current, or upgrading flash plugin. Any video that plays from flash starts normally, but with no sound. After some seconds (4-5?) the sound starts, but the video is a that time ahead. I've got no idea if this is a flash problem, or else.
What i have tried:

downgrading flash player plugin, upgrading when updates are released, with no luck

Switching to a new user, still the same.

Any advice would be appreciated.
 
Old 11-05-2012, 03:20 PM   #2
irgunII
Member
 
Registered: Jan 2012
Location: Directly above the center of the earth
Distribution: Slackware. There's something else?
Posts: 372

Rep: Reputation: 65
This has been that way with me for years. I used to use SuSE/openSUSE and it was that way with that distro also. It's an Adobe thing is my guess. They don't want to put as much effort into the app for linux as they do for M$ users/ systems, IMHO.
 
Old 11-06-2012, 01:45 AM   #3
zux
Member
 
Registered: Jul 2006
Location: latvia
Distribution: slackware
Posts: 127

Original Poster
Rep: Reputation: 16
yeah, but it does work at home on my 32 bit pc, and works ok. and it also used to work correctly on this laptop some time ago. so i figure it just might be a setting somewhere, but i have no idea where to look. i also thought i might reinstall on a different hard rive, but this one has a 1,8" SSD, and i don't have any to try on
 
Old 11-23-2012, 01:42 PM   #4
vdemuth
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: West Midlands, UK
Distribution: Slackware 14 (Server),Suse 13.1 (Desktop),, Mepis on the wifes lappy
Posts: 768

Rep: Reputation: 92
Same here. Anyone?
 
Old 11-24-2012, 05:58 AM   #5
ottavio
Member
 
Registered: Nov 2007
Posts: 312

Rep: Reputation: 46
I wouldn't never update the flash plugin unless it was old and severely bugged. And by the way Adobe will not update Flash for Linux anymore, so there's no point updating it.
 
Old 11-24-2012, 09:23 AM   #6
onebuck
Moderator
 
Registered: Jan 2005
Location: Midwest USA, Central Illinois
Distribution: SlackwareŽ
Posts: 11,141
Blog Entries: 3

Rep: Reputation: 1406Reputation: 1406Reputation: 1406Reputation: 1406Reputation: 1406Reputation: 1406Reputation: 1406Reputation: 1406Reputation: 1406Reputation: 1406
Member Response

Hi,
Quote:
Originally Posted by zux View Post
Hi, this problem has been there for some time, but there is a big chance it is not slackware related. It all started at some moment when following slackware-current, or upgrading flash plugin. Any video that plays from flash starts normally, but with no sound. After some seconds (4-5?) the sound starts, but the video is a that time ahead. I've got no idea if this is a flash problem, or else.
What i have tried:

downgrading flash player plugin, upgrading when updates are released, with no luck

Switching to a new user, still the same.

Any advice would be appreciated.
Try using: flashplayer-plugin/
flashplayer-plugin-11.2.202.251-x86_64-1alien.txz
 
Old 11-24-2012, 01:04 PM   #7
T3slider
Senior Member
 
Registered: Jul 2007
Distribution: Slackware64-14.1
Posts: 2,252

Rep: Reputation: 630Reputation: 630Reputation: 630Reputation: 630Reputation: 630Reputation: 630
Quote:
Originally Posted by ottavio View Post
I wouldn't never update the flash plugin unless it was old and severely bugged. And by the way Adobe will not update Flash for Linux anymore, so there's no point updating it.
There are more security vulnerabilities (and active exploits in the wild!) for Flash than any other piece of software I use. Unless absolutely necessary to hold a version back, you should definitely update the Flash plugin. Adobe has abandoned further feature development of the npapi plugin, but they still release security updates. Giving information like that is highly irresponsible IMO...
 
1 members found this post helpful.
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio Video Is Out of Sync davidmitchelstow Linux - Newbie 1 09-15-2011 06:08 AM
How to sync audio and video puneeth bhat Programming 1 09-29-2010 12:30 PM
Gentoo: Integrating KDE aRts, Flash Player and Firefox-source for sync'd audio and video unreal128 LinuxAnswers Discussion 0 03-26-2007 05:50 PM
Flash audio out of sync - any fixes? Micro420 Suse/Novell 1 12-22-2006 05:20 PM
Flash player audio sync problem.. mykrob Linux - Software 9 09-03-2006 10:10 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:42 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration