LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-08-2004, 02:18 PM   #1
soylentgreen
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: old village
Distribution: android, BSD, CentOS, Ubuntu
Posts: 221

Rep: Reputation: 30
enlightenment -- installed.. but how do i enable it?


ok.. i'm from slackware 8.0 where we got Enlighenment from the menu.. and i loved it...

now i have slack 10 and it wasn't there.. so i ./configure 'd it make 'd it and make installed 'd it.. but its not in xwmconfig...


how do i get enlightenment to run for my window manager?

thx..

sg
 
Old 11-08-2004, 02:30 PM   #2
gbonvehi
Senior Member
 
Registered: Jun 2004
Location: Argentina (SR, LP)
Distribution: Slackware
Posts: 3,145

Rep: Reputation: 51
copy /etc/X11/xinit/xinitrc to ~/.xinitrc then edit the file to launch enlightenment instead of your current window manager.

You could also get this package/s: http://www.linuxpackages.net/search_...light&ver=10.0
The Enlightenment package there includes a sample xinitrc to launch it, you could download it and take a look (without installing it).

Last edited by gbonvehi; 11-08-2004 at 02:32 PM.
 
Old 11-09-2004, 03:40 PM   #3
soylentgreen
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: old village
Distribution: android, BSD, CentOS, Ubuntu
Posts: 221

Original Poster
Rep: Reputation: 30
thanks.. that did it...
i edited my .xinitrc to have the following line:

exec /usr/local/enlightenment/bin/enlightenment

and it works great!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ndiswrapper installed driver installed, hardware present, but modprobe doesn't likeit Flukey Linux - Hardware 1 04-14-2007 11:22 AM
I have Redhat 3.0 factory installed on my Dell hardware. I have installed JDK 1.4.2 vcvinith Red Hat 2 04-18-2005 07:09 AM
how to enable /disable KDE installed on RH7.1 girgav Linux - Software 1 08-18-2003 05:02 AM
I have installed Enlightenment frontier1 Linux - Software 3 03-22-2003 06:49 PM
installed nvidia GLX and kernel successful.. but cant use the "enable hardware accel" kublador Linux - Newbie 4 03-17-2003 05:55 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:33 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration