LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   Dropbear returning segfault on Slackware current 32 and 64 bits usbboot.img (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/dropbear-returning-segfault-on-slackware-current-32-and-64-bits-usbboot-img-4175466596/)

Jeronimo Barros 06-19-2013 07:56 AM

Dropbear returning segfault on Slackware current 32 and 64 bits usbboot.img
 
Hi guys,

Since last month I have been getting a segfault every time I try to do a remote installation of slackware-current.

At /var/log/dropbear.log appears the message "Aiee, segfault! You should probably report this as a bug to the developer" when I try to connect using ssh from other host and even from another console at the same machine.

Am I doing anything wrong or is it a bug ?

Thanks in advance for any help.

Jero

drmozes 06-20-2013 07:34 AM

Quote:

Originally Posted by Jeronimo Barros (Post 4974705)
Hi guys,

At /var/log/dropbear.log appears the message "Aiee, segfault! You should probably report this as a bug to the developer" when I try to connect using ssh from other host and even from another console at the same machine.

We'll have to have a look. I don't get this problem on ARM (and I always install via SSH to the installer), but we have drop bear 0.52 rather than 0.50 as in x86. It may just be a case of updating the version and rebuilding the installer. I've given Pat the details.

Jeronimo Barros 06-20-2013 04:24 PM

Stuart,

Thanks. I'll be waiting the new version for testing.

Jero

Jeronimo Barros 07-03-2013 02:26 PM

Stuart,

Since the last change in usbboot.img on june 23th, dropbear is now working fine.

Thank you.

Jero


All times are GMT -5. The time now is 03:39 PM.