LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 02-22-2005, 05:46 PM   #1
veljaradenkovic
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2005
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Does someone have intel536ep and slack 10.1 working?


I'm trying to set up internet on my machine runing slackware 10.1.

I've tried 9. and 15. drivers from this page => hxxp://downloadfinder.intel.com/scripts-df/Filter_Results.asp?selCat=all&strOSs=39&ProductID=977&page_nbr=2
and i can't make it work.

One of the drivers caused OS failure.

Other one works ok. Connection is established but the connection is slow almost dead. In two days playing with this driver i've opened only one web page.

KPPP settings (DNS, etc.) are OK.

I also have eth0.

Can someone point me to the tested (working) driver.
 
Old 03-19-2005, 06:00 PM   #2
mojarron
Member
 
Registered: Mar 2005
Location: ol mexico
Distribution: Slackware10.1 | KDE3.3.2 | Kernel 2.4.29
Posts: 34

Rep: Reputation: 15
hi, my modem works fine, i used the Intel-536ep-453.tgz driver, the only trouble was that when i "make 536" i got an error saying that it didn't recognize my version (slackware), so i found this on some site:

Code:
elif [ -a /etc/slackware-version ]; then {    if [ -a ./hamregistry.bin ]; then    {       mv -f /etc/hamregistry.bin /etc/hamregistry.bak       cp ./hamregistry.bin /etc/hamregistry.bin    }    else    {       rm -f /etc/hamregistry.bin    }    fi    echo installing hamregistry,  used for persistant storage    install -o root -g root -m 110 hamregistry /usr/sbin    echo installing 536ep module    install -o root -g root -m 664 536ep.o ${CharModDir}/536ep.o    echo installing 536epcore module    install -o root -g root -m 664 536epcore.o ${CharModDir}/536epcore.o     echo seting up slackware 536ep-boot script    install -o root -g root -m 110 536ep-boot /etc/rc.d    if ! grep hamboot /etc/rc.d/rc.local > /dev/null 2> /dev/null; then    {       echo "/etc/rc.d/536ep-boot start" >> /etc/rc.d/rc.local    }    fi }
you have to add this to your 536ep-inst file before "make 536" so that it can load the modules at boot time. after that, it worked perfect for me, i always get 46666 speed.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What is confusing my Intel536ep? bobzilla Debian 1 11-24-2005 07:34 PM
Intel536ep modem anjum Ubuntu 3 08-11-2005 02:14 AM
Intel536ep modem: i am just about there anjum Linux - Software 1 08-01-2005 06:58 AM
Intel536EP Modem matarodi Linux - Hardware 0 07-21-2005 05:44 AM
intel536ep modem in mandrake 10.0 rsuave Linux - Newbie 1 11-10-2004 01:05 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:20 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration