LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-04-2009, 01:09 PM   #1
Galib
Member
 
Registered: Mar 2009
Location: $HOME
Distribution: Slackware64
Posts: 69

Rep: Reputation: 17
Question Compiz [snowflake.png] ~


[I am using Slamd64 12.2]

Hey all, I've compiled and installed Compiz along with all the extras and ccsm.

I've got everything to work fine, except for snow. It will snow, but the images are white blocks. I've already downloaded a snowflake.png and placed it in the following directories, along with linking them in the Snow config in CCSM

Code:
/usr/share/ccsm/images
/usr/share/compiz
~/.compiz/images
All those directories have a copy of snowflake.png, but I still get the error

Code:
compiz (snow) - Warn: Texture not found : snowflake.png
If I try to start snow from Konsole.

When I do start the using <Super>F3 I get white blocks raining down instead of the snowflake.png

Thanks!

Last edited by Galib; 05-04-2009 at 01:32 PM. Reason: added code tags -- version using
 
Old 05-04-2009, 02:28 PM   #2
rweaver
Senior Member
 
Registered: Dec 2008
Location: Louisville, OH
Distribution: Debian, CentOS, Slackware, RHEL, Gentoo
Posts: 1,833

Rep: Reputation: 163Reputation: 163
Quote:
Originally Posted by Galib View Post
[I am using Slamd64 12.2]

Hey all, I've compiled and installed Compiz along with all the extras and ccsm.

I've got everything to work fine, except for snow. It will snow, but the images are white blocks. I've already downloaded a snowflake.png and placed it in the following directories, along with linking them in the Snow config in CCSM

Code:
/usr/share/ccsm/images
/usr/share/compiz
~/.compiz/images
All those directories have a copy of snowflake.png, but I still get the error

Code:
compiz (snow) - Warn: Texture not found : snowflake.png
If I try to start snow from Konsole.

When I do start the using <Super>F3 I get white blocks raining down instead of the snowflake.png

Thanks!
What are the permissions on the file? Try setting it to 644 if it's not that already.
 
Old 05-04-2009, 11:14 PM   #3
Galib
Member
 
Registered: Mar 2009
Location: $HOME
Distribution: Slackware64
Posts: 69

Original Poster
Rep: Reputation: 17
Yeah, it's set to 644. Still nothing.
 
  


Reply

Tags
compiz


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Skydome background doesn't work with compiz/gnome unless I use the compiz fusion icon The_Trooper Linux - Software 1 07-21-2008 01:08 PM
Compiz on Ubuntu(Studio) - Resizing windows causes Compiz to crash! lostinpurdy Linux - Desktop 1 03-27-2008 10:02 PM
mdv 2007 compiz cube not displaying and pictures not memorised by gset-compiz Emmanuel_uk Mandriva 0 10-10-2006 02:33 AM
Webalizer: configure: error: png library not found... please install png. mikeshn Linux - Software 5 01-10-2005 02:28 PM
Where is trashcan_full/empty.png and kmenu.png??? d33pdream Linux - General 2 02-25-2003 11:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:23 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration