LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   Compiz [snowflake.png] ~ (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/compiz-%5Bsnowflake-png%5D-%7E-723623/)

Galib 05-04-2009 02:09 PM

Compiz [snowflake.png] ~
 
[I am using Slamd64 12.2]

Hey all, I've compiled and installed Compiz along with all the extras and ccsm.

I've got everything to work fine, except for snow. It will snow, but the images are white blocks. I've already downloaded a snowflake.png and placed it in the following directories, along with linking them in the Snow config in CCSM

Code:

/usr/share/ccsm/images
/usr/share/compiz
~/.compiz/images

All those directories have a copy of snowflake.png, but I still get the error

Code:

compiz (snow) - Warn: Texture not found : snowflake.png
If I try to start snow from Konsole.

When I do start the using <Super>F3 I get white blocks raining down instead of the snowflake.png

Thanks!

rweaver 05-04-2009 03:28 PM

Quote:

Originally Posted by Galib (Post 3529829)
[I am using Slamd64 12.2]

Hey all, I've compiled and installed Compiz along with all the extras and ccsm.

I've got everything to work fine, except for snow. It will snow, but the images are white blocks. I've already downloaded a snowflake.png and placed it in the following directories, along with linking them in the Snow config in CCSM

Code:

/usr/share/ccsm/images
/usr/share/compiz
~/.compiz/images

All those directories have a copy of snowflake.png, but I still get the error

Code:

compiz (snow) - Warn: Texture not found : snowflake.png
If I try to start snow from Konsole.

When I do start the using <Super>F3 I get white blocks raining down instead of the snowflake.png

Thanks!

What are the permissions on the file? Try setting it to 644 if it's not that already.

Galib 05-05-2009 12:14 AM

Yeah, it's set to 644. Still nothing.


All times are GMT -5. The time now is 09:36 AM.