LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.


  Search this Thread
Old 03-24-2005, 11:59 AM   #1
Registered: Mar 2005
Posts: 69

Rep: Reputation: 15
can't start pci hotplug

hi there,

After I installed slack , for the first time booting in, there is a msg came up
which: no pcimodules in (/bin:/sbin:/usr/sbin:/usr/bin)
** Can't synthesize pci hotplug events

after that i can't login to Xwindows and any orthers device don't seem to run correctly, How can i fix this.

Thanks for your help. !!
Old 03-25-2005, 05:15 AM   #2
Senior Member
Registered: Mar 2004
Distribution: Slackware
Posts: 4,617

Rep: Reputation: 137Reputation: 137
You need to install pciutils package


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"no pci modules... can't hotplug" fatblueduck Linux - General 1 06-06-2005 11:22 AM
Laptop Sound Card - PCI Hotplug Problem ArbiterOne Linux - Hardware 2 05-16-2005 02:51 PM --> EXTREMLY SLOW /etc/rc.d/rc.hotplug start carboncopy Slackware 10 09-30-2004 03:40 PM
"Starting hotplug subsystem: pci" stall landfill Linux - Hardware 5 02-09-2004 11:40 AM
Error on boot /etc/hotplug/pci.agent: line 169: 156 Aborted Anibal Slackware 0 08-26-2003 12:45 PM

All times are GMT -5. The time now is 08:39 AM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration