LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-04-2010, 01:16 AM   #1
drumz
Member
 
Registered: Apr 2005
Location: Scottsdale, AZ, USA
Distribution: Slackware
Posts: 188

Rep: Reputation: 33
bluez.Slackbuild fix for Slackware64-13.0


I'm compiling the BlueZ packages on Slackware64-13.0 and bluez.Slackbuild failed to run. I added

Code:
mkdir -p $PKG/lib/udev
immediately before

Code:
cp -a scripts/bluetooth_serial $PKG/lib/udev/bluetooth_serial || exit 1
and now the script runs.

I don't know why the /lib/udev directory isn't created earlier in the build process for me, but now it builds cleanly. Anyone else run in to this?
 
Old 05-04-2010, 09:20 AM   #2
ChrisAbela
Member
 
Registered: Mar 2008
Location: Malta
Distribution: Slackware 14.1
Posts: 467

Rep: Reputation: 87
From where did you obtain your SlackBuild?
 
Old 05-04-2010, 10:29 AM   #3
Alien Bob
Slackware Contributor
 
Registered: Sep 2005
Location: Eindhoven, The Netherlands
Distribution: Slackware
Posts: 5,189

Rep: Reputation: Disabled
I tested the SlackBuild and it creates a correct package on slackware64-current - without any patching of the script.

Eric
 
Old 05-04-2010, 11:12 AM   #4
BCarey
Senior Member
 
Registered: Oct 2005
Location: New Mexico
Distribution: Slackware
Posts: 1,453

Rep: Reputation: Disabled
I ran into the same problem. I assume these are from Robby Workman? He says that they are for -current, not 13.0.

Brian
 
Old 05-04-2010, 11:56 AM   #5
Alien Bob
Slackware Contributor
 
Registered: Sep 2005
Location: Eindhoven, The Netherlands
Distribution: Slackware
Posts: 5,189

Rep: Reputation: Disabled
BCarey, this is the new bluez.SlackBuild of Slackware-current. It is the same as Robby's by the way.

Eric
 
Old 05-04-2010, 11:30 PM   #6
drumz
Member
 
Registered: Apr 2005
Location: Scottsdale, AZ, USA
Distribution: Slackware
Posts: 188

Original Poster
Rep: Reputation: 33
Yeah, I got them from current.

So it sounds like when building on current $PKG/lib/udev is already created, but when building on 13.0 it's not. I was just curious as to why it didn't work for me. Good to know there's not a problem with the Slackbuild.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
{Solved} Trying to compile bluez 4.58 from a slackbuild and hit some snags AuroraZero Linux - Software 4 02-11-2010 07:34 PM
What changes must be made in a slackBuild from 11.x To build for Slackware64 current? Alexvader Slackware 5 12-30-2009 01:38 PM
Porting SlackBuild of Scilab from Slackware 12 to Slackware64 13 Alexvader Slackware 20 11-15-2009 09:20 PM
[SOLVED] Slackware64 13 and BlueZ woes part 2 ... maybe issues with main.conf btncix Slackware 2 10-23-2009 01:15 AM
For the Krusader fans on slackware64 slackbuild ROXR Slackware 0 07-20-2009 06:03 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:40 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration