LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   Alien's 64bit wine, and World of Warcraft (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/aliens-64bit-wine-and-world-of-warcraft-761831/)

cwwilson721 10-14-2009 09:42 AM

Alien's 64bit wine, and World of Warcraft
 
I hve to start all over again on my SW install, all my notes,etc, are gone. So...

Will be installing multilib to the standard/full SW13/64

Will this version of wine work with WoW? Installing, etc. Or would I need to go with a 32-bit version?

What are the steps?

Sorry to sound like such a noob, but due to hw failures, I have to start from scratch, and my memory is old...

H_TeXMeX_H 10-14-2009 01:52 PM

Well it looks like the latest version will work just fine, as long as you have the compatibility libs before installing wine. I also install openal as 32-bit and 64-bit just in case some games need it, but I don't think it's necessary either.

Also read the howto here, it may help you out:
http://appdb.winehq.org/objectManage...sion&iId=17421

cwwilson721 10-14-2009 02:02 PM

Just got finished, and works PERFECT so far.

He's my order:
  • Installed SW 13/64, full install
  • Installed multilib, per Alien Bob's wiki
  • Downloaded/installed Nvidia drivers, using their *.run package
  • Installed Alien Bob's wine 64 package
  • Ran the WoW installers, using the remounts/etc, explained in MANY places on the web
  • Ran the updates/patches for WoW (Which I have saved on DVD..Dang glad I did, or HOURS downloading time)
  • Edited the start and config.wtf file for "-opengl"
And away I went.

Best install I have had w/wine and WoW. I remember the install w/12.2 and an older version of wine was a REAL pain.

Now, to go run my 80 Paladin and Hunter

Alien Bob 10-14-2009 02:57 PM

I'm glad to hear your experience with multilib was so positive cwwilson721.

Cheers, Eric

cwwilson721 10-14-2009 03:47 PM

Hey!

My pet fish, Eric. Thanks for seeing this.

And it works GREAT!

Got multilib, wine, and WoW all up/running.

Thanks for the continuing great work

onebuck 10-14-2009 05:54 PM

Hi,

Quote:

Originally Posted by cwwilson721 (Post 3718879)
I hve to start all over again on my SW install, all my notes,etc, are gone. So...
<snip>
Sorry to sound like such a noob, but due to hw failures, I have to start from scratch, and my memory is old...

Sorry about your lose. :(

That's one of the reasons that I maintain a system log for each machine that I maintain. Sure a pain but whenever the snake raises it's head then I cut it off by doing a manual search via the pages. :)

I've got the same problem 'older timers disease', memory fades in an out.

Seriously though I've always used a System(s) Log/Lab Log and even a daily diary when I was still at the LAB. Now, I just use my System Logs to aid. :hattip:

cwwilson721 10-14-2009 09:36 PM

Well, I had everything backed up to another HDD, but when #1 failed, it SOMEHOW took #2 with it..(Windows, for you...sigh)

jedi_sith_fears 10-14-2009 09:59 PM

multilib 32/64 and wine works great, thanks to Eric.


All times are GMT -5. The time now is 08:54 AM.