LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-10-2012, 07:35 AM   #1
bnguyen
Member
 
Registered: Jul 2010
Distribution: Slackware
Posts: 125

Rep: Reputation: 32
Alien Bob's slackware64-current-install-dvd.iso not install


So I downloaded the latest slackware64-current-install-dvd.iso from Alien Bob's mirror -- the one created on 2012Sep09, and was going to install it on a 64-bit machine.

I've using Eric's -current iso images a few times all successfully before; except this time, after choosing "full" mode and pressed OK to install, the installer _instantly_ jumped into the end of the installation with the notice: "SETUP COMPLETE - System configuration and installation complete. You may EXIT setup and reboot your machine with ctrl-alt-delete."

Of course nothing was actually installed.

I was using the 'pre-mounted directory" install method.

Anybody else experienced the same issue?
 
Old 09-10-2012, 07:51 AM   #2
lukkon
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2011
Distribution: Slackware/Debian
Posts: 27

Rep: Reputation: Disabled
Are you sure the path to pre-mounted directory was correct? If it's incorrect the installer goes to the next step without installing packages.
 
1 members found this post helpful.
Old 09-10-2012, 08:11 AM   #3
bnguyen
Member
 
Registered: Jul 2010
Distribution: Slackware
Posts: 125

Original Poster
Rep: Reputation: 32
That's it -- we have to used /iso/slackware64 instead of /iso. Well, this is an easy error to make, since using /iso the installer also list the series to install. I don't know why in the past I haven't made this mistake.

Maybe for not repeating this error, we can make the installer issue a notice that the path must be /path/to/slackware{,64}? It's only an added line in the same box when we input the pre-mounted dir.

Just a suggestion.
 
Old 09-10-2012, 08:30 AM   #4
bnguyen
Member
 
Registered: Jul 2010
Distribution: Slackware
Posts: 125

Original Poster
Rep: Reputation: 32
The installer says this in the box where we input the pre-mounted dir:

"... You will need to type in the name of the directory containing the subdirectories for each source disk."

I think we can added some words for this to immediately catch users' attention. Maybe this:

"... You will need to type in the name of the directory containing the subdirectories for each source disk (typically it's /path/to/slackware{,64})."
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Alien Bob's VLC slackbuild fails on current Daedra Slackware 4 10-25-2010 04:14 PM
[SOLVED] Requesting length of slackware64-13.1-install-dvd.iso catkin Slackware 5 10-04-2010 08:13 AM
[SOLVED] Recommendations for regarding BIG changes in current and Alien Bob's 4.4 packages? damgar Slackware 2 03-02-2010 12:16 AM
[SOLVED] Slackware64 files on a DVD, but it is not an ISO. Is there anyway to install it? cwizardone Slackware - Installation 9 09-18-2009 03:50 AM
Alien Bob's Slackware-13 mini iso, what does it contain? linus72 Slackware 2 08-31-2009 03:42 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:17 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration