Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.


Closed Thread
  Search this Thread
Old 09-21-2011, 08:07 PM   #736
Registered: Dec 2009
Location: Veneto
Distribution: SLACKWARE 14.1 64bit
Posts: 193

Rep: Reputation: 35

Well, I solved the problem. I removed (rm -f .x*) from my home directory, reinstaled fglrx and all went normal. Thank you.
Old 09-21-2011, 08:11 PM   #737
Senior Member
Registered: May 2006
Posts: 3,091

Rep: Reputation: 399Reputation: 399Reputation: 399Reputation: 399
Is that your logfile from when you ran startx as your normal user or as root?

EDIT: Nevermind :-)


Closed Thread

3d, acceleration, ati, enabling, fglrx, glx, intel, nvidia, s3, savage, slackware, via, video, x11, xorg

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
enabling hardware acceleration PennyroyalFrog Linux - Newbie 5 02-26-2010 11:21 AM
xorg-x11 7.0 and exa acceleration jtshaw Linux - Software 0 12-19-2005 07:42 AM
3d acceleration and X11 bspus Linux - Newbie 3 09-06-2005 06:05 AM
Problem Enabling 3D Hardware acceleration. mir_sheely Linux - Hardware 0 06-14-2004 12:37 PM
Audigy Sound card and enabling 3D acceleration for GeoForce3 ti 500 heavyarmor4ever Linux - Newbie 1 01-03-2003 09:27 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:52 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration