LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 07-31-2003, 08:33 PM   #1
bawbag
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Posts: 15

Rep: Reputation: 0
Unhappy 9.0 has started running really slow?


For some reason my system has slowed to a crawl. HD read/write has slowed down too.

Running on an Athlon XP 1800. I recently compiled kernel 2.4.21, which was running fine until today. The only change I can think from last boot is that I installed Xine and some video codecs.

Many thanks in advance for your help.

Bawbag.
 
Old 07-31-2003, 10:37 PM   #2
bawbag
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Posts: 15

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Weird...

Okay for some reason it's decided to go back to normal. Weird. If it happens again I'll be sure mention it.

While I'm here I have another problem. I'm trying to use the ksysguardd applet on the KDE 3.1.3 panel to monitor my upload/download speeds.

Usually all I have to do is drag the trasmit/receive sections of the KDE System Guard onto the ksysguardd panels, but now it's giving me a prompt saying:-

Connect Host

localhost

and the options:-

ssh
rsh
Daemon
Custom command

There's also a little lightening bolt on the panel, where the readout should be.

Any ideas?

TIA
Bawbag.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running Slow Boffy Linux - General 5 02-21-2005 11:49 AM
Running Slow! dealer325 Mandriva 4 08-28-2003 01:21 AM
Running SLOW StarbucksNut Linux - Newbie 2 02-27-2003 12:05 PM
Running slow dtrip13 Linux - Newbie 3 03-20-2002 09:44 PM
Daemon started but NOT running with lpc status??? Ruth Linux - General 1 03-12-2001 10:58 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:43 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration