LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-04-2003, 12:33 AM   #1
Flawless
Member
 
Registered: Feb 2003
Location: alabama
Posts: 45

Rep: Reputation: 15
403 forbidden


gawd i know you are all tired of me. Anyway so i got apache up. My ftp works. I added a user (flawless) well when i try to access the site 12.345.67.891/~flawless it says 403 forbidden.....i have chmoded the home directory to 755 so why is it still not working?
 
Old 03-04-2003, 12:54 AM   #2
MasterC
Guru
 
Registered: Mar 2002
Location: Salt Lake City, UT - USA
Distribution: Gentoo ; LFS ; Kubuntu
Posts: 12,612

Rep: Reputation: 64
It might be that IP, Seems a bit generic

I'm assuming you mean you are trying to access this via FTP. If so, you login with the new user:
ftp://1.2.3.4
OR
ftp://flawless@1.2.3.4
And it should pop up a password box, type in your user's password, and you 'should' appear in that users home directory (assuming you've got a DefaultRoot in your FTP servers config file).

Which server? And is this via FTP or HTTP or what? What are you trying to do?

I'm glad you got your things working by the way, what was the final issue that you overcame?

Cool
 
Old 03-04-2003, 01:41 AM   #3
Flawless
Member
 
Registered: Feb 2003
Location: alabama
Posts: 45

Original Poster
Rep: Reputation: 15
the ip is generic i got it working...i added the folder to htdocs....thanx
 
Old 03-04-2003, 01:42 AM   #4
MasterC
Guru
 
Registered: Mar 2002
Location: Salt Lake City, UT - USA
Distribution: Gentoo ; LFS ; Kubuntu
Posts: 12,612

Rep: Reputation: 64


I was just makin a joke on the IP thing, hence the wink

Good deal, so you meant via http.



Cool
 
Old 03-04-2003, 08:24 AM   #5
Flawless
Member
 
Registered: Feb 2003
Location: alabama
Posts: 45

Original Poster
Rep: Reputation: 15
ha ha i sorry...i get stupid sometimes....ok one more thing....ssi i used the Options +Includes everytime it said options. I also used
AddType text/html .shtml
AddOutputFilter INCLUDES .shtml
where it said AddType text/html .ahtml and it still isnt working...please help
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
403 Forbidden 1veedo Linux - Newbie 2 11-27-2005 06:46 PM
apache 403 forbidden? wezhousheng Linux - Networking 5 05-13-2005 01:15 AM
403 Forbidden patpawlowski Linux - Newbie 1 04-26-2005 10:20 AM
403 Forbidden JanDeMan Linux - Newbie 7 04-12-2004 04:02 PM
403 Forbidden??? morbo Linux - Networking 11 07-04-2002 11:17 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:39 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration