LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-14-2013, 09:33 AM   #1
Gumboherpy
Member
 
Registered: Mar 2013
Posts: 41

Rep: Reputation: Disabled
{SOLVED] Can't run glxinfo in Current.


I try to glxinfo but everytime I try it complains that it can't find libGLU.so.1. I tried reinstalling mesa and no luck. Any ideas?

Last edited by Gumboherpy; 10-14-2013 at 09:48 AM.
 
Old 10-14-2013, 09:43 AM   #2
TB0ne
Guru
 
Registered: Jul 2003
Location: Birmingham, Alabama
Distribution: SuSE, RedHat, Slack,CentOS
Posts: 14,470

Rep: Reputation: 2538Reputation: 2538Reputation: 2538Reputation: 2538Reputation: 2538Reputation: 2538Reputation: 2538Reputation: 2538Reputation: 2538Reputation: 2538Reputation: 2538
Quote:
Originally Posted by Gumboherpy View Post
I try to glxinfo but everytime I try it complains that it can't find libGLU.so.1. I tried reinstalling mesa and no luck. Any ideas?
Install the missing library??

Since you don't provide any useful details (version/distro of Linux, hardware, etc.), there's not much else we can tell you. We can't guess.
 
Old 10-14-2013, 09:44 AM   #3
GazL
Senior Member
 
Registered: May 2008
Posts: 3,380

Rep: Reputation: 913Reputation: 913Reputation: 913Reputation: 913Reputation: 913Reputation: 913Reputation: 913Reputation: 913
In current (as of Feb 2013) glu is provided in its own package. I suspect you missed it when you updated.
 
Old 10-14-2013, 09:47 AM   #4
Gumboherpy
Member
 
Registered: Mar 2013
Posts: 41

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by GazL View Post
In current (as of Feb 2013) glu is provided in its own package. I suspect you missed it when you updated.
Bingo, that was it, and yes I missed it. I feel stupid now lol.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[-current] Bumblebee + primus run gets better WhiteWolf1776 Slackware 1 09-23-2013 01:30 AM
Do you run Slackware Current asipper Slackware 33 12-16-2011 07:59 AM
--current, radeon r300 segfault glxgears, glxinfo with radeon.modeset=0 on dual head Old_Fogie Slackware 1 11-29-2010 02:20 PM
Cannot run an executable in current directory even using ./ iknight Linux - Newbie 10 08-12-2006 12:27 PM
glxinfo fails to run(libstdc++.so.6 missing) uglydot Linux - Software 1 01-25-2006 04:02 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:21 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration