LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-20-2010, 06:40 AM   #1
wubai
Member
 
Registered: Dec 2009
Posts: 103

Rep: Reputation: 20
[solved]Help! "Invalid D-BUS interface name 'org.kde.plasma-desktop.PlasmaApp' found ..."


Hi,everybody !

Because of the electrisity went off suddently in the middle of booting performence , I lost the bottom pad when I reboot the system, and I tried to run the command "plasma-desktop" in the terminal , didn't work, get the echo as follow:
"Invalid D-BUS interface name 'org.kde.plasma-desktop.PlasmaApp' found while parsing introspection"

what should I do to fix this problem ?
thanks !

======================
I reboot in runlevel 3 so that kde won't be started , then deleted the ~/.kde/share/config/plasma-desktop-appletsrc, and reboot it , problem has been fixed .

btw, i am using 13.1

have fun !

: )

Last edited by wubai; 10-20-2010 at 07:34 AM.
 
Old 10-21-2010, 06:58 AM   #2
archtoad6
Senior Member
 
Registered: Oct 2004
Location: Houston, TX (usa)
Distribution: MEPIS, Debian, Knoppix,
Posts: 4,727
Blog Entries: 15

Rep: Reputation: 231Reputation: 231Reputation: 231
Thanks for providing the solution -- that's the LQ spirit.

Taking you at your word, here are 4 suggestions for improving your English:
  1. There are no spaces before commas, but always after.
  2. Capitalize the 1st word of sentences.
  3. In English the convention is to capitalize the names of languages.
    IIRC, French doesn't do this -- they would write "anglais".
  4. It's "performance".
HTH
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Standard commands give "-bash: open: command not found" even in "su -" and "su root" mibo12 Linux - General 4 11-11-2007 10:18 PM
K3B says:"found invalid DVD entry in VIDEO_TS folder"! xsithlordx Suse/Novell 0 05-29-2006 03:17 PM
Slackware 9.0: "No network interface card found" Xylon Linux - Networking 7 10-01-2003 09:46 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:05 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration