LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Red Hat
User Name
Password
Red Hat This forum is for the discussion of Red Hat Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-31-2007, 12:59 AM   #1
JayBlade
LQ Newbie
 
Registered: May 2007
Distribution: Redhat 6.2
Posts: 11

Rep: Reputation: 0
Question New install: Why do I get "starting pcmcia" and a flashing cursor?


I am a newbie trying Linux. I acquired a box set of Redhat 6.2 and completed the installation for the "KDE workstation" on an old Toshiba Satallite 2655XDVD laptop. Everything loaded off the cdrom which I installed in "text" mode. When the computer rebooted after the install it got to the Starting pcmcia part of the mounting other filesystems section and stopped with a flashing cursor (no green OK). What have I done wrong and how do I get up and going? I am excited to be in your community but am just a newbie. Please assume that I know very little. Please help. Jay

Last edited by JayBlade; 05-31-2007 at 01:18 AM.
 
Old 06-01-2007, 01:40 AM   #2
vedang
Member
 
Registered: May 2006
Posts: 89

Rep: Reputation: 15
Starting PCmcai and flashing cursor.

The problem you described seems to be related to PCMCIA drivers. RedHat 6.2 is not being able to load proper drivers for your PCMCIA device.
Why are you using redhat 6.2 when latest linux distributions are avalible from redhat like fedora 6 and latest fedora7. I think using these linux distributions you should get your problem solved.

But if you still want to use same OS,try disabling your PCMCIA devices in the BIOS of your laptop. This will no more need PCMCIA drivers to get loaded when your Laptop boots. Not sure this will work!

Try ...........

All the Best........................

Last edited by vedang; 06-01-2007 at 01:42 AM.
 
  


Reply

Tags
installation


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install went fine but boot hangs at "starting" pelikan Slackware - Installation 22 04-08-2007 11:23 PM
linux hangs at "starting storage devices" on centos install extendedping Linux - Hardware 1 11-23-2006 03:24 AM
Can't install "glibmm" library. "configure" script can't find "sigc++-2.0&q kornerr Linux - General 4 05-10-2005 02:32 PM
"Starting PCMCIA" hang... khermans Linux - General 4 03-21-2003 07:19 PM
Boot hangs at "starting pcmcia" nfisk Linux - Networking 5 12-04-2002 08:41 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:14 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration