LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Red Hat
User Name
Password
Red Hat This forum is for the discussion of Red Hat Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-21-2004, 03:43 PM   #1
jg167
Member
 
Registered: Jun 2004
Posts: 40

Rep: Reputation: 15
Hotplug problems: RH 9, 2.6.6, PCMCIA-CS 3.2.7 (missing ide.agent & block.agent)


In my quest to get my wireless PCMCIA card working I moved from kernel 2.4 to 2.6.6 and that required pcmcia-cs 3.2.7. Cardmgr now runs but when I put in a CF adapter (an easier test then the LinkSys WPC55AG) it complains that /etc/hotplug/ide.agent and /etc/hotplug/block.agent are not present. Loading up the most recent version of hotplug (from 2004 03 29) has not helped as such only has net.agent, pci.agent, and a few others.

Does anyone know whats going on here?

Are ide.agent and block.agent needed?

If so where do I get them and if not how do I remove said dependence.
-jrg
 
Old 06-23-2004, 05:18 PM   #2
jg167
Member
 
Registered: Jun 2004
Posts: 40

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I was able to download the rpm-utils package from
javascriptpenExternal(%22http://www.kaybee.org/~kirk/html/linux.html%22)

which enabled me to extract just the block.agent, generic_empty.agent, and ide.agent (the last is a symlink to generic_empty.agent) and the needed hotplug.subfs.functions files from
ftp://chuck.ucs.indiana.edu/pub/arra...2.5.noarch.rpm

whcih allowed pcmcia CF adapters and the CF slot itself to work. Once again answering my own questions.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can't find ide.agent & block.agent for hotplug for 2.6 jg167 Linux - Newbie 1 06-23-2004 05:20 PM
Hotplug usb agent "Cannot get config descriptor 0"? imk Linux - Networking 0 10-26-2003 12:48 PM
Error on boot /etc/hotplug/pci.agent: line 169: 156 Aborted Anibal Slackware 0 08-26-2003 12:45 PM
ssh-agent problem (using GDM & KDE) ocularbob Linux - Software 1 04-11-2003 04:15 PM
Problems with Snortcenter agent!!! Olusegun Linux - Software 1 12-05-2002 11:34 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:02 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration