LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Red Hat
User Name
Password
Red Hat This forum is for the discussion of Red Hat Linux.

Notices

Closed Thread
 
Search this Thread
Old 08-20-2005, 06:01 AM   #1
vishalsonu
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2005
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
ALSA for Creative Sound Blaster 24Bit not working


Hello,

I have attached Creative Sound Blaster Live 24 bit card on my Pentium IV machine. and sound is not coming.

So my query is does this card is supported by module snd-ca0106.

I am using ALSA drivers 1.0.8
alsa - lib -1.0.8
alsa -utils-1.0.8

Kernel i am using is 2.4.20-8
and for another machine 2.4.21-4.EL

But while running alsaconf in both the machine showing message
Creative labs - unknown device 0007
and nothing sound coming.

Can anybody help me out in this.
 
Old 08-20-2005, 12:47 PM   #2
ankscorek
Member
 
Registered: Mar 2003
Distribution: Slackware10.2,SUSE,FC,RHL,Vector Linux,WHAX,PHLAK,bt4,ubuntu,debian,aptosid,backtrack,blackbuntu
Posts: 529

Rep: Reputation: 31
well upgrade to kernel 2.6.xx
 
Old 08-22-2005, 11:04 AM   #3
MasterC
Guru
 
Registered: Mar 2002
Location: Salt Lake City, UT - USA
Distribution: Gentoo ; LFS ; Kubuntu
Posts: 12,612

Rep: Reputation: 64
Please do not post the same thread in more than one forum. Picking the most relevant forum and posting it once there makes it easier for other members to help you and keeps the discussion all in one place.

http://www.linuxquestions.org/rules.php


http://www.linuxquestions.org/questi...hreadid=355129
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Creative Sound Blaster Live 24bit Problem with RHEL 4 AS mneekhrey Linux - Hardware 1 10-25-2005 10:21 AM
ALSA not working for Creative Sound Blaster Live 24 Bit sound card vishalsonu Linux - Hardware 7 08-20-2005 01:02 PM
Sound Blaster Audigy 24bit Help Configuring. Woofcat Linux - Hardware 3 07-24-2005 05:40 PM
ALSA drivers not working for my Creative Labs SBLIVE! 24Bit card... Please Help!!! TheCowboy Linux - Hardware 2 03-04-2005 02:25 AM
Creative Sound Blaster Audigy2 Platinum: volume knob not working lopette Linux - Hardware 0 09-10-2004 05:10 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:54 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration