LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Puppy
User Name
Password
Puppy This forum is for the discussion of Puppy Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-23-2008, 03:36 AM   #1
ALEXTHEDRAGON
LQ Newbie
 
Registered: May 2008
Location: Esbjerg
Distribution: Puppy linux
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
Cool Gxine only works for a max of 2 mins at a time


I have tried gxine on lots of streams and files, but it always stops playing after about 2 mins. I am running it on a linutop 1, using puppy 4...I know hardware isn't an issue since I can get flash video's, streams on mplayer and almost everything working on VLC. VLC hasn't got a mozilla seamonkey plugin (well I haven't found it)on puppy and I would prefer to use gxine for everything. So, is there anyone who knows the solution to my problem?
 
Old 05-27-2008, 08:23 AM   #2
aus9
Guru
 
Registered: Oct 2003
Posts: 5,056

Rep: Reputation: Disabled
I only run pup 4 in virtualbox but these suggestions may assist?

1) vbox allowed me to setup an soundblaster 16 isa card emulation running alsa

2) boot pup 4 then menu / setup/ alsa sound wizard......allow auto detect of your card....if not found choose it....I realise you may have onboard sound chipset but you can post what that is if you are having troubles with my hints
and let alsa raise volumes and test sound

3) only then click on gxine and go to /file/configure/preferences and hope you can see audio and video options....mine will differ from yours so you are on your own there....but you can post the output to /view/engine log/ messages & plugin and trace

4) my messages are only 2 lines that found plugin mpeg demux and file plugin
plugins were heaps found
 
  


Reply

Tags
gxine, linutop, linux, puppy


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Long KDE boot time (~10 mins) on Debian Etch alyoshak19 Linux - Software 8 11-09-2007 08:09 AM
internet connection time-out after 5 mins. Rainel Linux - Newbie 3 09-25-2007 01:11 AM
Time changes by 10-30 mins on boot redbook Linux - Laptop and Netbook 1 05-12-2007 11:35 AM
Gxine no longer works... kmcgavran Linux - Software 1 01-18-2007 10:11 PM
gxine works ... totem doesn't rickh Linux - Software 2 04-08-2006 02:10 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:50 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration