LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Non-*NIX Forums > Programming
User Name
Password
Programming This forum is for all programming questions.
The question does not have to be directly related to Linux and any language is fair game.

Notices

Closed Thread
 
LinkBack Search this Thread
Old 11-06-2006, 08:03 AM   #1
Abhishek Agarwal
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2006
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Unhappy lamboot problem in LAM/MPI


Hi friends
While executing the command lamboot -v hostfile(hostfile contains the list of hosts to which I want to connect),It requires authentication for different hosts.
After giving the password for a host.I get an error:
ERROR: LAM/MPI unexpectedly received the following on stderr:
Permission denied, please try again.
.
The command recon -v hostfile is executing perfactly,
but lamboot -v hostfile is troublesome.

we also generate the public/private key pair in /root/.ssh/
Plz anybody suggest me a solution.

This is all which is generating when i execute lamboot -v hostfile
LAM 7.0.6/MPI 2 C++/ROMIO - Indiana University

n-1<3705> ssi:boot:base:linear: booting n0 (HOST)
n-1<3705> ssi:boot:base:linear: booting n1 (indi.mshome.com)
shwetank@indi.mshome.com's password:
shwetank@indi.mshome.com's password: ERROR: LAM/MPI unexpectedly received the fo llowing on stderr:
Permission denied, please try again.
 
Old 11-06-2006, 08:04 AM   #2
crabboy
Moderator
 
Registered: Feb 2001
Location: Atlanta, GA
Distribution: Slackware
Posts: 1,822

Rep: Reputation: 120Reputation: 120
Please post your thread in only one forum. Posting a single thread in the most relevant forum will make it easier for members to help you and will keep the discussion in one place. This thread is being closed because it is a duplicate.

http://www.linuxquestions.org/questi...d.php?t=499089
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
lamboot problem in LAM/MPI Abhishek Agarwal Linux - General 2 11-07-2006 02:40 AM
lamboot problem in LAM/MPI Abhishek Agarwal Linux - Newbie 1 11-06-2006 08:03 AM
problem with LAM/MPI (cluster software) breaditor2 Linux - Software 1 04-16-2005 05:04 AM
Lam/mpi Rex_chaos Linux - General 0 08-29-2001 11:00 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:38 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration