LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Non-*NIX Forums > Programming
User Name
Password
Programming This forum is for all programming questions.
The question does not have to be directly related to Linux and any language is fair game.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 07-09-2003, 01:31 PM   #1
tcaptain
LQ Addict
 
Registered: Jul 2002
Location: Montreal
Distribution: Gentoo 2004 from stage 1 baby!
Posts: 1,403

Rep: Reputation: 45
Having a problem with Make in KDevelop


I was wondering if someone has run into this and can maybe point the way to go to fix the problem.

I started a project in KDevelop, worked on it all last week and did get it to compile and execute several times (the last time was on Saturday).

Before logging off on saturday, I played a bit with the distribution options and had KDE make a tar.gz file with it (and a ./configure script etc...) all automated.

When I opened it up last night and toyed with it a bit, I tried to compile and now I'm getting a HUGE mess in the message window...

A *LOT* of messages like:

trying implicit pattern rule with stem ***** and
rejecting *something* prerequisite *****

I wish I could be more accurate, but they've been whizzzing by at 100 miles an hour for the last 10 mins (and show no sign of stopping unless I XKill KDevelop).

As far as I know, nothing's changed in the project, the makefile is there, I didn't add new components...

What's going on?

---edit/additional---

Ok, I let it run for about 20 mins and now I can see the exact type of messages:

"looking for an implicit rule for 'admin/libtool.m4in'."
"trying pattern rule with stem 'libtool.m4in'."
"Trying implicit prerequisite for 'admin/libtool.m4in'."

ad-nauseum (there's a LOT)

------------------------

Last edited by tcaptain; 07-09-2003 at 02:17 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
kdevelop error: no rule to make target.. is it a bug? LinToWinWin Linux - Software 3 07-08-2008 02:07 AM
kdevelop + make/automake climbingmerlin Programming 0 10-07-2005 05:51 AM
using make in Kdevelop rup Programming 5 06-20-2005 05:00 PM
No Rule to make file - Kdevelop ashwinipahuja Programming 2 05-20-2004 04:37 AM
How to Make a Makefile for KDevelop 2.0 ??? shassouneh Programming 7 03-15-2002 02:34 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:05 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration