LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Non-*NIX Forums > Programming
User Name
Password
Programming This forum is for all programming questions.
The question does not have to be directly related to Linux and any language is fair game.

Notices

Closed Thread
 
Search this Thread
Old 03-03-2007, 05:42 PM   #1
Millenniumman
Member
 
Registered: Apr 2006
Posts: 81

Rep: Reputation: 15
Debugger selectively not using symbols in library with symbols


I am using DDD (and also kdbg) with GDB. My programming is segfaulting in a function. When I try to debug, I can get to the function that calls that function, but in the stack window the debugger shows the function that actually has the problem as being in a library without debug symbols. It will not show the code for it. The rest of my functions in the stack show up fine, including functions in the same library that won't show up for the problem function.

One thing to note is that there is a small change the library could be dynamically loaded at that point, rather than just dynamically linked. But I would think dl_open()ed libraries would work properly in the debugger.

Another thing is the problem function is in a C++ file, and the one calling it is in a C file.

Is there any likely cause of this?
 
Old 03-03-2007, 07:46 PM   #2
Millenniumman
Member
 
Registered: Apr 2006
Posts: 81

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Sorry about the double post.
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Debugger selectively not using symbols in library with symbols Millenniumman Programming 5 03-25-2007 09:44 AM
vi symbols mean? curos Linux - Software 3 01-03-2007 07:35 PM
Hiding global symbols in a shared/static library jineshkj Programming 16 08-30-2006 12:45 AM
Error: Unable to resolve GL/GLX symbols - please check your GL library installation. Dquest Linux - General 8 11-02-2005 05:31 AM
exported symbols??? raven Linux - Software 1 06-27-2002 06:10 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:28 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration