LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Other *NIX Forums > Other *NIX
User Name
Password
Other *NIX This forum is for the discussion of any UNIX platform that does not have its own forum. Examples would include HP-UX, IRIX, Darwin, Tru64 and OS X.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 09-09-2006, 10:42 AM   #1
jcaser1948
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2006
Location: Madrid
Distribution: SUSE +Minix
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Thumbs down MINIX mount: Can't mount /dev/fd0 on floppy: Invalid argument


I just installed Minix 2.0 4 in a virtual machine (bochs) and the same in other vertual machine Connectrix PC without a hitch and made a floppy directory at the root, and when I try to

mount /dev/fd0 /floppy

it gives me

mount: Can't mount /dev/fd0 on floppy: Invalid argument
The format command works at some times

Yes, I did this at the root! I'm not sure what the trouble is; it gives me the same message when I try to mount with the fd0 root folder the installation created. also in bot cases Litte help?!
__________________
 
Old 09-09-2006, 01:11 PM   #2
w3bd3vil
Senior Member
 
Registered: Jun 2006
Location: Hyderabad, India
Distribution: Fedora
Posts: 1,189

Rep: Reputation: 49
does your /floppy folder exist?
try creating any emtpy dir and try mounting on that.
mkdir /root/w3bd3vil
mount /dev/fd0 /root/w3bd3vil
 
Old 10-04-2006, 11:38 AM   #3
neilcpp
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: England
Distribution: Debian Squeezy, FreeBSD 9.0, anything *nix to get my fix
Posts: 318

Rep: Reputation: 31
If possible, why not try running it on the real hardware.. you will be removing a troublesome layer of complexity that way.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Invalid argument when using cp -p to nfs mount Stuart65 Linux - General 6 08-16-2006 03:44 AM
/dev/fd0 gone! I can't mount floppy! robbow52 Debian 7 08-06-2004 04:35 PM
Can't mount ext3 (Invalid argument) Mikessu *BSD 6 06-30-2004 09:05 PM
Floppy at /dev/fd0 won't mount Borg Swarm Linux - Hardware 4 01-20-2004 06:48 PM
Mount Failed: Invalid Argument BoboBrazil Linux - Software 4 07-13-2003 12:57 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:45 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration