LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > MEPIS
User Name
Password
MEPIS This forum is for the discussion of MEPIS Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-19-2009, 02:17 PM   #1
Maurice Arthur
Member
 
Registered: Jun 2001
Location: Whangarei
Distribution: Simply Mepis
Posts: 314

Rep: Reputation: 31
Mplayer not running


Hi Mepis users

Have installed Mplayer in Synaptic and Mplayer is in my home directory

Multimedia Mediaplayer (Kmplayer)installed ,vcl working on some flash videos

Have viewed a video from internet.com source that when viewed on desktop screen shows scenes that do not show if downloaded and saved to a folder

Video same listed MB and run time

Have tried to save this video from temp directory drag and drop before the video ends but Mplayer not running

Kino will convert video to a named mpeg video but it is not now the same

length as seen on Desktop screen. Scenes are missing

Just technically interested to solve this problem
 
Old 10-21-2009, 12:09 AM   #2
raskin
Senior Member
 
Registered: Sep 2005
Location: Russia
Distribution: NixOS (http://nixos.org)
Posts: 1,893

Rep: Reputation: 68
I guess you compare size with listed download size. I see no reason why streamed version cannot be more complete than download version.
 
Old 10-21-2009, 01:27 AM   #3
Maurice Arthur
Member
 
Registered: Jun 2001
Location: Whangarei
Distribution: Simply Mepis
Posts: 314

Original Poster
Rep: Reputation: 31
Mplayer Simple Mepis 8

Hi Raskin
Have established that Meplayer will not run in my version of linux
Thanks for your response
Maurice
 
Old 10-31-2009, 02:09 PM   #4
handydan
Member
 
Registered: Mar 2005
Location: palmdale, california
Distribution: MEPIS 8; Debian (stable/testing)
Posts: 83

Rep: Reputation: 23
You have established WHAT?!

Quote:
Originally Posted by Maurice Arthur View Post
Hi Raskin
Have established that Meplayer will not run in my version of linux
Thanks for your response
Maurice
It works fine, here...
 
Old 10-31-2009, 02:17 PM   #5
Maurice Arthur
Member
 
Registered: Jun 2001
Location: Whangarei
Distribution: Simply Mepis
Posts: 314

Original Poster
Rep: Reputation: 31
hi Handydan

Have established that MPlayer is not runing
 
Old 10-31-2009, 03:42 PM   #6
handydan
Member
 
Registered: Mar 2005
Location: palmdale, california
Distribution: MEPIS 8; Debian (stable/testing)
Posts: 83

Rep: Reputation: 23
Oh, well, that's different...

Quote:
Originally Posted by Maurice Arthur View Post
hi Handydan

Have established that MPlayer is not runing
Saying that it isn't running is very different from saying it won't run.
Perhaps you could share with the whole class how you've established that it isn't running?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem running Mplayer lin_myworld Linux - Software 1 10-19-2007 09:47 AM
Mplayer codecs - running 32bit mplayer on 64bit OS sleepyrob Linux - Software 2 08-12-2006 05:08 AM
why running mplayer as the root is different? mohtasham1983 Linux - General 1 02-28-2006 11:13 AM
Mplayer Installed.. now for running it.. sxa Linux - Software 16 12-30-2003 10:56 PM
problem running mplayer fender Linux - Software 10 08-21-2003 07:11 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:39 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration