LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > MEPIS
User Name
Password
MEPIS This forum is for the discussion of MEPIS Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 08-13-2005, 03:33 AM   #1
Eerath
Member
 
Registered: Feb 2005
Location: UK
Distribution: Knoppix 3.9, SimplyMEPIS 3.3.2, Mandrake 10.1, SUSE 10.0, Windows 2000 Pro, Windows XP Home + Pro
Posts: 138

Rep: Reputation: 15
Unhappy Error whilst intalling 'libgtk2.0-dev', 'Broken Pipe'?!


I downloaded libgtk2.0-dev.deb from the Debian website, and when I came to install it on SimplyMEPIS 3.3.1, KPackage said:

Code:
dpkg -i '//root/libgtk2.0-dev_2.6.4-3_i386.deb' ;echo RESULT=$?
(Reading database ... 80368 files and directories currently installed.)
Unpacking libgtk2.0-dev (from .../libgtk2.0-dev_2.6.4-3_i386.deb) ...
dpkg-deb: subprocess paste killed by signal (Broken pipe)
dpkg: error processing //root/libgtk2.0-dev_2.6.4-3_i386.deb (--install):
 short read in buffer_copy (backend dpkg-deb during `./usr/lib/libgdk-x11-2.0.a')
Errors were encountered while processing:
 //root/libgtk2.0-dev_2.6.4-3_i386.deb
RESULT=1
Help!
 
Old 08-13-2005, 04:54 PM   #2
mos
Member
 
Registered: May 2005
Location: Orlando, Fl
Distribution: ArchLinux (Can use any distro though)
Posts: 231

Rep: Reputation: 30
It seems like you dont quite undestand how to use apt, you dont need to download things from websites, you use apt.
first enable the debian Sources then do apt-get update
next do apt-get install libgtk2.0-dev, or search for it in kpackage or in synaptic and install it.
 
Old 08-14-2005, 03:34 AM   #3
Eerath
Member
 
Registered: Feb 2005
Location: UK
Distribution: Knoppix 3.9, SimplyMEPIS 3.3.2, Mandrake 10.1, SUSE 10.0, Windows 2000 Pro, Windows XP Home + Pro
Posts: 138

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I cant do that because I can't get online, and I can't get online because I dont have that package! (I have one of those daft Alcatel modems) So... I'm in a bit of bother here.
 
Old 08-14-2005, 04:32 PM   #4
mos
Member
 
Registered: May 2005
Location: Orlando, Fl
Distribution: ArchLinux (Can use any distro though)
Posts: 231

Rep: Reputation: 30
gtk headers should have nothing to do with you getting online
 
Old 08-15-2005, 09:47 AM   #5
Eerath
Member
 
Registered: Feb 2005
Location: UK
Distribution: Knoppix 3.9, SimplyMEPIS 3.3.2, Mandrake 10.1, SUSE 10.0, Windows 2000 Pro, Windows XP Home + Pro
Posts: 138

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I don't only have this problem with the headers, the software needed to get online also ha this problem I'll try re-installing MEPIS
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Broken Pipe error with rpmbuild in rh9 tuxfood Red Hat 1 05-21-2005 04:30 PM
Quake 3 -> cant load /dev/dsp: Broken pipe spd_vhi Linux - Games 5 12-05-2004 04:17 AM
/dev/dsp: Broken pipe ON QUAKE 3 k-mart Linux - Games 0 08-02-2004 01:55 PM
Broken pipe error when sending data on LAN Tanc Linux - Networking 2 09-14-2003 05:16 AM
Broken Pipe Error ken734 Linux - Newbie 6 09-04-2003 09:54 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:16 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration