LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Mandriva
User Name
Password
Mandriva This Forum is for the discussion of Mandriva (Mandrake) Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 04-11-2004, 01:13 AM   #1
mandrake_2k4
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2004
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Mandrake 10 prints blank page with "a" character on startup with HP LaserJet1200


I've got a fresh install of Mandrake 10.0 community. Everything works great, detected all the hardware and such. There is a quirk with it however, whereby on every startup a single page with a single "a" character is printed on my HP laserjet 1200. I have the printer connected to my PC through the parallel port. Does anyone know how to correct this? I wonder if Mandrake is trying to detect new hardware and spoofs something on the printer. THanks.
 
Old 04-12-2004, 04:08 AM   #2
blaroe
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: Surrey, England
Distribution: Ubuntu Edgy
Posts: 67

Rep: Reputation: 15
I can't help, but I can confirm that annoyance on a HPLJ 6MP and one other printer issue:

If you use the printer as a network printer, the driver somehow only allows what I can best describe as 'outline print' on the fonts when printing from other machines in the network. What I mean by that is that the characters have a narrow dark outline and are filled wth a lighter grey tinted colour.

Very annoying and hard to figure out how to get rid of....

bl
 
Old 04-12-2004, 06:06 PM   #3
iwkua
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2003
Posts: 10

Rep: Reputation: 0
same with the hp deskjet 970cxi
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Network Printer prints blank sheet as last page jim_earl Fedora 4 08-08-2005 11:58 PM
my web browser "mozilla fire fox" isn't rendering the page, rather opening the page amolgupta Linux - Software 2 07-26-2005 01:41 AM
mandrake 10 prints a page at every startup! grendel-IT Mandriva 7 07-26-2004 01:15 PM
LILO not functioning correctly for Mandrake 8.2, Only prints "07" frogger12 Mandriva 3 05-31-2004 10:11 PM
Mandrake 10 prints blank page with "a" character on startup with HP LaserJet1200 mandrake_2k4 Linux - Hardware 0 04-10-2004 12:19 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:50 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration