LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Mandriva (http://www.linuxquestions.org/questions/mandriva-30/)
-   -   lan instead of cable (http://www.linuxquestions.org/questions/mandriva-30/lan-instead-of-cable-307162/)

E.T.Me 03-28-2005 06:21 PM

lan instead of cable
 
Back in Aug.04 I had no problem installing MDK10.0. Since then I have upgraded the m/o amd processor to:

Sy-KT400 Dragon Ultra m/o
Athalon XP 1700+ processor
with 512 mg ram

Now I have problems with the sound card..Sound Blaster Audigy and my
Nic card...LINKSYS LNE10/100TX. The sound aint no thang..I need my internet card to work in a bad way.

The card is being recgonized and all, it's just that when I setup the
connection as a cable modem,it changes to a lan connection instead.(?)
This I don't understand because it all worked (as you say) right out of the box before. Now I'm stumped as to what to do....

Any ideas would help much. 'Til then I will continue to do what I can to figgsit......


Thanx much

mrGenixus 03-28-2005 06:58 PM

Is the linksys card new? What are your symptoms?

opjose 03-28-2005 10:25 PM

Re: lan instead of cable
 
Quote:

Originally posted by E.T.Me
Back in Aug.04 I had no problem installing MDK10.0. Since then I have upgraded the m/o amd processor to:

Sy-KT400 Dragon Ultra m/o
Athalon XP 1700+ processor
with 512 mg ram

Now I have problems with the sound card..Sound Blaster Audigy and my
Nic card...LINKSYS LNE10/100TX. The sound aint no thang..I need my internet card to work in a bad way.

The card is being recgonized and all, it's just that when I setup the
connection as a cable modem,it changes to a lan connection instead.(?)
This I don't understand because it all worked (as you say) right out of the box before. Now I'm stumped as to what to do....

Any ideas would help much. 'Til then I will continue to do what I can to figgsit......


Thanx much

There is nothing wrong with this.

It's a LAN card after all not a cable modem.

Configure it as such.

mrGenixus 03-28-2005 10:54 PM

thaks opjose: I totally missed that

E.T.Me 03-29-2005 02:54 AM

SO,then tell me hotshot. WHY does it not work????????????
It worked before configured as a cable connection.

mrGenixus 03-29-2005 03:25 AM

As Posted above... Why did you configure an ethernet connection as a cable modem connection?
What's more, why did you expect it to work?

If it aint broke, don't fix it.
configure it again. configure it as LAN / or ethernet or whatever term they use.


All times are GMT -5. The time now is 02:29 AM.