LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Mandriva
User Name
Password
Mandriva This Forum is for the discussion of Mandriva (Mandrake) Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 04-01-2005, 02:43 PM   #1
simcox1
Member
 
Registered: Mar 2005
Location: UK
Distribution: Slackware
Posts: 794
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 30
graphics with java


I dont know if anybody has a problem with graphics but I read somewhere that installing java can affect graphics. It has with me. Ebay no longer works properly using firefox but it does using konqueror as I've got the jre plugin linked to firefox. Also my yahoo email is a bit sparse.

I don't suppose ther's a fix for it. Otherwise I can put up with it.
 
Old 04-02-2005, 07:21 AM   #2
CragStar
Senior Member
 
Registered: Oct 2000
Location: UK - Frome
Distribution: Ubuntu
Posts: 1,081

Rep: Reputation: 45
I have experienced some problems with Firefox and flash, in that it takes up quite a lot of system resources (CPU time mainly) when they are running. This is especially true of eBay as it contains quite a few flash movies.

As for Java, the only time I have problems is when running graphical java applets an other java apps, that seems to cause the applets to run extremely slowly.

But I'm surprised that you are having problems with eBay due to Java though. Did you use the Mandrake Java RPM's or download Java yourself from the Sun website?
 
Old 04-02-2005, 08:42 AM   #3
simcox1
Member
 
Registered: Mar 2005
Location: UK
Distribution: Slackware
Posts: 794
Blog Entries: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 30
I assume it is java as this problem began around the time I installed it. Also I read on another thread something similar about ebay not working when java is linked to the browser. I installed the rpm jre1.5.0_01 from Sun's website. My Yahoo pages also don't display properly but I haven't found any other websites which don't. They both work fine using Mozilla and Konqueror.
 
Old 04-02-2005, 12:55 PM   #4
simcox1
Member
 
Registered: Mar 2005
Location: UK
Distribution: Slackware
Posts: 794
Blog Entries: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Problem solved! Under firefox preferences the box 'load images for originating website only' was ticked. Not sure why or why it suddenly started being a problem but now I've unticked it it's fine.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
JAVA: Graphics problem z24561 Programming 1 10-28-2005 11:37 PM
where to find S3 graphics pro savage DDR graphics jcolon Linux - Hardware 5 02-16-2005 05:53 PM
Graphics issues with Intel 82856G Graphics Adapter herrmag Linux - Newbie 1 08-09-2004 03:52 PM
java Graphics[2D] requires an X server? Cand1e Programming 12 02-18-2004 08:18 AM
Java Graphics in Linux hiteshmaisheri Linux - Software 10 02-08-2004 11:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:38 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration