LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback
User Name
Password
LQ Suggestions & Feedback Do you have a suggestion for this site or an idea that will make the site better? This forum is for you.
PLEASE READ THIS FORUM - Information and status updates will also be posted here.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-08-2013, 02:12 AM   #1
druuna
LQ Veteran
 
Registered: Sep 2003
Posts: 10,532
Blog Entries: 7

Rep: Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371
Thread style-sheet mishap


I ran into this when looking at the thread yesterday, thought it was a glitch, but it is still the same today. Haven't come across any others that have this issue.

Both Iceweasel and Opera (on Debian) show this.

Thread in question: Command Interpretation

Symptoms: Css isn't implemented and the following message at the top:
Quote:
/** * vBulletin 3.8.7 CSS * Style: 'LQ Style - child of default'; Style ID: 7 */ @import url("https://lqo-thequestionsnetw.netdna-ssl.com/questions/clientscript/vbulletin_css/style-cf975e87-00007.css");
 
Old 06-08-2013, 10:18 AM   #2
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,319

Rep: Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612
I'm not able to reproduce this. Are you able to reach that URL directly?

--jeremy
 
Old 06-08-2013, 10:27 AM   #3
druuna
LQ Veteran
 
Registered: Sep 2003
Posts: 10,532
Blog Entries: 7

Original Poster
Rep: Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371
Quote:
Originally Posted by jeremy View Post
I'm not able to reproduce this. Are you able to reach that URL directly?

--jeremy
Yep. With both browsers and wget.

Attached an Opera screen shot.

Last edited by druuna; 01-31-2014 at 12:23 PM.
 
Old 06-08-2013, 02:13 PM   #4
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,319

Rep: Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612
Nothing related to this has changed in the even remotely recent past. Are any other members able to reproduce this?

--jeremy
 
Old 06-08-2013, 09:32 PM   #5
TheIndependentAquarius
Senior Member
 
Registered: Dec 2008
Posts: 4,619
Blog Entries: 29

Rep: Reputation: 896Reputation: 896Reputation: 896Reputation: 896Reputation: 896Reputation: 896Reputation: 896
From: Google Chrome 27.0.1453.110
Attached Images
File Type: png lq.png (222.4 KB, 13 views)
 
Old 06-09-2013, 08:19 AM   #6
David the H.
Bash Guru
 
Registered: Jun 2004
Location: Osaka, Japan
Distribution: Debian sid + kde 3.5 & 4.4
Posts: 6,823

Rep: Reputation: 1946Reputation: 1946Reputation: 1946Reputation: 1946Reputation: 1946Reputation: 1946Reputation: 1946Reputation: 1946Reputation: 1946Reputation: 1946Reputation: 1946
Yes, I'm getting the same style-sheet loading problem on that thread (using Iceweasel). It's the only one I'm getting it on so far, and it's consistent over reloads.
 
Old 06-09-2013, 10:22 AM   #7
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,319

Rep: Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612Reputation: 2612
Should be all set now, thanks for the heads up.

--jeremy
 
Old 06-09-2013, 10:30 AM   #8
druuna
LQ Veteran
 
Registered: Sep 2003
Posts: 10,532
Blog Entries: 7

Original Poster
Rep: Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371Reputation: 2371
Its fixed for me.

Thanks Jeremy.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need help with html style sheet, can't get design to center in IE \ hedpe Programming 1 08-23-2006 08:21 AM
[SOLVED] Figure placement in LaTeX style sheet. eamesj Linux - Software 1 08-18-2006 02:43 PM
Safari Style Sheet Problem atomicx Programming 2 05-03-2005 12:21 AM
external style sheet: list help trscookie Programming 1 04-16-2005 03:10 PM
latex question; how do I add a new style sheet schatoor Linux - Software 0 01-07-2003 05:23 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:49 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration