LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback
User Name
Password
LQ Suggestions & Feedback Do you have a suggestion for this site or an idea that will make the site better? This forum is for you.
PLEASE READ THIS FORUM - Information and status updates will also be posted here.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-12-2013, 05:21 PM   #16
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,397

Rep: Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626

I've opened a ticket with our CDN vendor.

--jeremy
 
Old 09-12-2013, 08:14 PM   #17
chrism01
Guru
 
Registered: Aug 2004
Location: Sydney
Distribution: Centos 6.5, Centos 5.10
Posts: 16,280

Rep: Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032
Opening the png from the link in post#8; instantaneous
Opening ANY page, including site home page; takes 'forever'

In fact, opened the png instantly, by clicking on post #8, whilst waiting for the page-2 link to bring me here....
 
Old 09-13-2013, 09:30 AM   #18
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,397

Rep: Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626
For those having an issue, can you visit http://debug-19.netdna-cdn.com/ and post the results? Thanks.

--jeremy
 
Old 09-13-2013, 10:18 AM   #19
Chuck56
Member
 
Registered: Dec 2006
Location: Colorado
Distribution: Slackware
Posts: 421

Rep: Reputation: 58
You are hitting the NetDNA Los Angeles Datacenter
 
Old 09-13-2013, 11:28 AM   #20
druuna
LQ Veteran
 
Registered: Sep 2003
Posts: 10,532
Blog Entries: 7

Rep: Reputation: 2374Reputation: 2374Reputation: 2374Reputation: 2374Reputation: 2374Reputation: 2374Reputation: 2374Reputation: 2374Reputation: 2374Reputation: 2374Reputation: 2374
You are hitting the NetDNA Amsterdam Datacenter
 
Old 09-13-2013, 05:07 PM   #21
cmiles
LQ Newbie
 
Registered: May 2012
Location: Napier - New Zealand
Distribution: Slackware 64 14.1
Posts: 15

Rep: Reputation: Disabled
You are hitting the NetDNA Los Angeles Datacenter
Pages are loading a little faster than before.

Craig Miles
 
Old 09-13-2013, 07:49 PM   #22
allend
Senior Member
 
Registered: Oct 2003
Location: Melbourne
Distribution: Slackware-current
Posts: 3,439

Rep: Reputation: 851Reputation: 851Reputation: 851Reputation: 851Reputation: 851Reputation: 851Reputation: 851
You are hitting the NetDNA Los Angeles Datacenter

The problem is still very much present for me, but is not as slow as when I first saw it.

PS- I am also getting "502 Bad Gateway" if I try to download a .png file directly. e.g. https://lqo-thequestionsnetw.netdna-...xQuestions.png

Last edited by allend; 09-14-2013 at 08:44 AM.
 
Old 09-14-2013, 09:49 AM   #23
BCarey
Senior Member
 
Registered: Oct 2005
Location: New Mexico
Distribution: Slackware
Posts: 1,457

Rep: Reputation: Disabled
You are hitting the NetDNA Los Angeles Datacenter

Experiencing the problem here since the beginning of the week. Very very slow, hangs waiting for lqo-thequestionsnetw.netdna-ssl.com. Also missing icons and graphics even after the pages load.

Brian

Last edited by BCarey; 09-14-2013 at 10:50 AM.
 
Old 09-16-2013, 09:27 AM   #24
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,397

Rep: Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626
Thanks for the patience. I believe the issue has been fixed. If any member notices slowness after this post, please let me know.

--jeremy
 
1 members found this post helpful.
Old 09-16-2013, 09:35 AM   #25
Chuck56
Member
 
Registered: Dec 2006
Location: Colorado
Distribution: Slackware
Posts: 421

Rep: Reputation: 58
Quote:
Originally Posted by jeremy View Post
Thanks for the patience. I believe the issue has been fixed. If any member notices slowness after this post, please let me know.

--jeremy
Fixed for me! Thanks jeremy!
 
Old 09-16-2013, 02:42 PM   #26
TracyTiger
Member
 
Registered: Apr 2011
Location: California, USA
Distribution: Slackware
Posts: 271

Original Poster
Rep: Reputation: 63
Thanks !

I've been traveling and not using LQ since Friday. LQ has been snappy for me today (Monday). Thanks for looking into this issue and solving it.

Since it was a real problem and not just my imagination , I'll speak up again in the future it this problem pattern reappears, as you requested.

My server ...
"You are hitting the NetDNA San Francisco Datacenter"
 
Old 09-16-2013, 03:35 PM   #27
allend
Senior Member
 
Registered: Oct 2003
Location: Melbourne
Distribution: Slackware-current
Posts: 3,439

Rep: Reputation: 851Reputation: 851Reputation: 851Reputation: 851Reputation: 851Reputation: 851Reputation: 851
Quote:
Fixed for me! Thanks jeremy!
+1 from me
 
Old 09-16-2013, 04:30 PM   #28
cmiles
LQ Newbie
 
Registered: May 2012
Location: Napier - New Zealand
Distribution: Slackware 64 14.1
Posts: 15

Rep: Reputation: Disabled
I would like to report that all is fixed on Linux Questions.
Pages are now formatted correctly, with icons displayed.
Page loading speed is good and fast.

Thank You Jeremy.

Craig Miles
 
Old 09-16-2013, 10:09 PM   #29
chrism01
Guru
 
Registered: Aug 2004
Location: Sydney
Distribution: Centos 6.5, Centos 5.10
Posts: 16,280

Rep: Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032Reputation: 2032
Working nicely for me now Thx Jeremy

(PS a bit late now, but FWIW as of this post 'You are hitting the NetDNA Los Angeles Datacenter')

Last edited by chrism01; 09-16-2013 at 10:10 PM.
 
Old 09-18-2013, 01:31 PM   #30
BCarey
Senior Member
 
Registered: Oct 2005
Location: New Mexico
Distribution: Slackware
Posts: 1,457

Rep: Reputation: Disabled
Thanks for fixing this.

Brian
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Who owns LQO....do they make money...etc? Whitehat LQ Suggestions & Feedback 10 05-28-2013 09:24 AM
netdna-ssl ? Security qn about authorised sources chrism01 LQ Suggestions & Feedback 30 09-26-2012 09:29 AM
[SOLVED] More trouble with NetDNA Ser Olmy LQ Suggestions & Feedback 0 08-27-2012 05:17 PM
[SOLVED] New to LQO rinaldij Slackware 2 05-16-2011 02:28 PM
LQO free email. I don't know my name :) Whitehat LQ Suggestions & Feedback 6 12-31-2003 11:27 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:40 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration